miercuri, 7 august 2013

7 reguli cand alegi rochia de mireasa

Rochia de mireasa cere cateva pregatiri speciale.
Adunate de la cele trecute prin experienta nuntii si care au invatat din propria lor experienta sau au fost victime ale situatiilor neprevazute, iata care sunt cele 7 reguli cand alegi rochia de mireasa.

1. Mai intai alegi croiala. Oricat de mult ti-ar face cu ochiul rochiile infoiate sau cele decoltate, ori modelul sirena, trebuie sa alegi croiala care se potriveste cel mai bine siluetei tale.
Trebuie sa tii cont si de silueta sotului tau, dar si de tinuta lui. Intre voi trebuie sa existe o armonie estetica. Dupa ce alegi croiala, alegi nuanta rochiei tale, dar ai grija sa faci asta in lumina naturala, pentru ca lumina din magazine poate fi inselatoare.

2. Probeaza si fa-ti poze. Te poti poza singura in oglinda sau poti ruga pe vanzatoare. Studiaza pozele pe indelete si abia apoi alege rochia perfecta!
  • Cum alegi rochia de mireasa?

3. Nu exista rochie frumoasa si ieftina. O rochie ieftina poate sa para adorabila pe manechinul din vitrina, dar calitatea se va vedea imediat ce vei scoate rochia in lume. Nu croiala este motivul pentru care rochia castiga la pret, ci materialul.

4. Cu sau fara trena? Te sfatuiesc din propria mea experienta sa mergi pe varianata fara trena. Trena face rochia dificil de purtat, vei fi calcata pe rochie si, pe cuvantul meu, este extrem de neplacut si in plus te poti impiedica. Pe de alta parte trena este eleganta si te va face sa te simti o printesa.
  • Machiajul care da bine in poze

5. Ultima proba. Ultimele detalii, retusuri si mici modificari trebuie facut cu doua saptamani inainte de nunta. Nu iti cumpara rochia cu trei luni inainte. Nu o lasa in husa ei, pana in ziua nuntii, pentru ca poti avea surprize dintre cele mai mari. Fie te strange, fie este larga, fie o sa vrei ca unele detalii sa fie schimbate. Cu doua saptamani inainte de nunta este momentul perfect pentrul ultimul retus.

6. Poarta rochia inainte de nunta. In rochia de nunta trebuie sa fii sigura pe tine, sa te misti degajat, natural ca sa iti pui rochia in valoare, iar ea sa te ajute sa stralucesti. Cum nu purtam in fiecare zi rochii lungi, crinoline, trene si decolteuri adanci, trebuie sa te imprietenesti cu rochia ta. Poarta rochia in casa, inclusiv pantofii.
Strange-ti parul, demachiaza-te (ca sa nu murdaresti rochia), fa un dus inainte si nu te parfuma (pentru ca rochia sa ramana proaspata).
Aseaza-te, misca-te, fa piruiete si invata sa-ti porti rochia de mireasa! Rochiile cu crinolina si cele cu trena sunt destul de dificile, asa ca aseaza-te, ridica-te, urca scari, coboara, ca sa stii cum trebuie manevrata. Pare simplu, dar nu e!

7. Florile, pata de culoare. Speculeaza la maxim potentialul de culoare pe care il are buchetul de mireasa si foloseste-l! Buchetul te scoate in evidenta, si pe tine, si rochia ta. Nu-l lasa din mana, indiferent de context. Iubitul tau trebuie sa aiba aceeasi floare la rever, ca si florile din buchet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu