joi, 29 august 2013

Dansul mirilor - A INCEPUT NUMARATOARE INVERSA !!! 12 LUNI fix !

De astazi inainte vom numara descrecator lunile, pana la unirea destinelor noastre... Nu va mai fi un an si x luni sau zile... vor fi, exact descrescator de la 12 luni :-)...

Va propun pentru astazi, inainte de week end sa vorbim putin despre...

Dansul mirilor este mai mult decat un simplu dans, inseamna mult romantism, comunicare si intelegere. Indiferent ca e tango, vals sau un orice alt gen muzical, trebuie ales un dans care sa va reprezinte. Trebuie sa fiti atenti cum veti proceda, pentru ca acesta este un moment plin de emotie si unic pentru fiecare cuplu in parte.

In acest moment, sunteti centrul atentiei, toti ochii vor fi atintiti asupra voastra. Sotul invita gentil mireasa, cu miscari elegante, la dans, si pentru amplifica emotia momentului si a face ca atmosfera sa fie mai surprinzatoare, puteti apela la artificii, baloane, confetti, etc.

Un cuplu romantic va alege, cu grija, o melodie de dragoste, care aminteste de anumite momente frumoase din viata acestora: prima intalnire, primul sarut sau chiar primul dans. Un dans plin de romantism si pasiune va transmite cu siguranta o emotie puternica invitatilor.

Un cuplu modern, va da frau liber formatiei sau orchestrei si va improviza ceva pe moment, antrenand atmosfera si impletind foarte bine distractia cu buna dispozitie si romantismul.

Un alt tip de cuplu este cel clasic, caracterizat in linii mari prin traditionalul vals si o coregrafie bine pusa la punct. Dupa saptamani de exersare, lectii de dans si emotii, are loc in sfarsit momentul cel magic.

In momentul dansului, incercati sa va relaxati, sa va intelegeti din priviri, traiti momentul si lasati-va dusi de val. Nu stati incordati, concentrati la dans si cu gandul “Oare ce pas vine acum? La stanga sau la dreapta? Oare mana o tin bine?”, pentru ca atunci cu siguranta se va lasa cu “ups, l-am calcat pe picior!”

Asadar, dragilor, dansul nu trebuie sa fie un moment de stres, ci unul plin de magie si de farmec si nu uitati sa zambiti tot timpul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu