duminică, 11 august 2013

Buchete de mireasa rupte din rai

Exotic

Exotic 
Uneori, putin inseamna foarte mult. Asa se tot spune in moda si este foarte adevarat. In cazul acestui... buchet, de pilda, un singur fir de orhidee pretioasa este suficient pentru un efect spectaculos. Pentru ca este destul de fragila, tija trebuie ajutata sa stea dreapta cu o bagheta subtire de lemn (pe care o vei ascunde cu o panglica ingusta infasurata pe toata lungimea).

Lux

Lux
Crinii imperiali si calele mov fac echipa de vis in acest buchet! Atentie: parfumul va fi foarte puternic si e posibil sa nu-l poti suporta pe toata durata ceremoniei din biserica. Daca te gandesti la o ceremonie in aer liber, scapi de aceasta grija. Sustine compozitia florala cu ajutorul unei frunze imense de filodendron.

Delicat

Delicat
Chincherincheele cresc in manunchiuri bogate, de aceea e foarte simplu sa le transformi intr-un buchet de efect, cu aspect nu foarte elaborat. Lasa-i tijele lungi si infasoara-le cu o panglica argintie.

Ceva albastru

Ceva albastru
Din iulie pana in septembrie, gradinile care se respecta sunt pline de brumarele parfumate. Ele infloresc sub forma de buchete, asa ca e simplu sa iei trei inflorescente si sa le legi impreuna. Daca preferi alta culoare, nu e nicio problema, pentru ca vei gasi si roz, alb sau lila. Infasoara tijele cu o panglica lata, ale carei capete trebuie lasate sa atarne libere.

Primavaratic

Primavaratic
Daca ai nunta pe final de primavara, poti avea un buchet inmiresmat, care te va costa relativ putin. Tot ce-ti trebuie este un manunchi consistent de margaritar si cinci bujori albi sau roz pal. Il poti lasa asa sau il poti inconjura cu frunze de un verde mai deschis. Taie toate tijele la acelasi nivel (sa nu fie foarte lungi).

Simfonie in galben

Simfonie in galben
Orhidee galbene, floarea-soarelui, trandafiri tot galbeni - iata o compozitie vesela, care te va energiza de fiecare data cand iti vei privi buchetul. Prinde printre flori si niste frunze de diverse forme, care sa fie de un verde intens, pentru un contrast cat mai reusit. Vrei sa-ti sochezi rudele mai traditionaliste? Poarta pantofi galbeni.


Pur

Pur
Orhideele vor impresiona intotdeauna prin aspectul lor fragil! Compune-ti un buchet din multe fire de orhidee alba si o frunza lata de filodendron care sa le sustina. Atentie, se poarta cu florile in jos sau la orizontala, pe brate!



Bogat

Bogat
Nu se va mira nimeni daca vei prefera trandafirii si numai trandafirii pentru buchetul tau de mireasa! Trandafirii pot fi roz, albi, galbeni sau crem - important este sa ramai in zona de pasteluri (un rosu puternic ar strica efectul). La capitolul dimensiuni ai libertatea de a alege boboci mari, dar si mai mici.

Simplu

Simplu

Un manunchi de cale galbene, prinse laolalta cu o frunza foarte lata, va smulge numai comentarii admirative! Este elegant, dar simplu in acelasi timp si, recunoaste, nu ai mai vazut asa ceva la nicio alta mireasa, in toata "cariera" ta de participant la multe nunti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu