marți, 20 august 2013

Petrecerea burlacilor si a burlacitelor

Petrecerea burlacilor/burlacitelor este un obicei (american) care presupune celebrarea ultimei nopti ca fiind o persoana libera de angajamente, sau ultima noapte a vietii de om singur si inceperea unei vieti in doi. Desi traditia spune ca aceasta petrecerea sa fie facuta in noaptea dinaintea nuntii, nu putem spune ca este o idee buna, avand in vedere ca urmatoarea zi va fi una foarte lunga, mai ales daca la petrecere va fi prezent si alcoolul. O nunta va fi cu siguranta un esec daca mirele sau mireasa vor fi mahmuri si obositi, asa ca daca iti doresti sa ai propria petrecere a burlacilor, iti sugeram sa o organizezi cu o saptamana sau doua inaintea nuntii.

Pentru petrecerea burlacitelor este bine de stiut ca daca viitoarea mireasa nu este incantata de ideea de a merge, de exemplu, la streaptease, exista multe alte opriuni. O optiune placuta si relaxanta este aceea de a face o programare la un centru spa sau la un salon de cosmetica. Aduna-ti toate domnisoarele de onoare si petreceti o zi numai intre voi si pentru voi. Daca mergeti in numar mai mare, fii sigura ca saloanele sau centrele spa iti vor oferi reduceri, asa ca nu mai sta pe ganduri si intreseaza-te de preturi. Daca esti o domnisoara de onoare care doreste sa organizeze o petrecere intre fete, vorbeste cu cei de la salon pentru rezervare, dar si pentru sampanie , platouri cu prajituri sau snacks-uri.

De asemenea, este valabil si pentru cavalerii si pentru domnisoarele de onoare care planifica un eveniment ca acesta, trebuie sa stii ca in general, petrecerea este platita de cei care o organizeaza si de cei care sunt invitati (macar atat sa le fie oferit mirilor, care oricum sunt pana peste cap cu platile pentru nunta).

Pentru petrecerea mirelui, este indicat sa te interesezi inainte daca l-ar deranja sau nu un program de streaptease. In caz ca afli sau stii ca acesta este un lucru pe care nu si-l doreste, vei avea intotdeauna optiunea de a organiza o zi la golf, la un meci de fotbal, sau chiar o seara intre baieti, cu bere,chipsuri si pizza, in care sa va jucati jocuri pe console si  sa petreceti placut impreuna.

Un alt aspect la care ar trebui sa fii atent ca si organizatorul unei petreceri a burlacilor, este transportul. Daca veti merge prin oras, de la un local la altul, este bine sa inchiriezi o limuzina sau un mijloc de transport pentru mai multe persoane, pentru a va putea simti bine toti, fara sa va faceti griji cine bea si cine nu, cine sa conduca si cine sa se distreze.

Fiti responsabili in consumarea alcoolului si bucurati-va de un nou inceput alaturi de cei dragi voua!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu