luni, 26 august 2013

Ce sa nu faci imediat dupa ce te-ai logodit

Atunci cand intrebarea a fost pusa, tu ai spus “DA!”, si practic sunteti logoditi, este normal sa iti doresti sa imparti cu toata lumea aceasta veste, mai ales daca ai asteptat cativa ani buni pentru ca acest lucru sa se intample. Cu toate astea, poate ar fi mai bine ca macar cateva ore dupa marea propunere, sa petreceti niste momente dragute doar voi doi, pentru ca acesta este momentul vostru de care trebuie sa va bucurati din plin. Faceti din acest moment unic, un secret pe care doar voi doi il stiti (pentru scurt timp, bineinteles), si profitati de el asa cum stiti mai bine.

Trebuie sa recunoastem: ar fi ciudat ca in urmatoarele momente dupa ce partenerul tau te-a cerut de sotie, tu sa pui mana pe telefon si sa incepi sa iti suni mama, prietenele, fratii si verisoarele; ar fi ciudat mai ales pentru el. Presupunand ca cererea a fost facuta intr-un cadru premeditat (o cina romantica, o vizita a locului unde v-ati cunoscut, etc.), bucurati-va de urmatoarele cateva ore fara sa va ganditi la cei din jurul vostru si la cum o sa le dati vestea cea mare. Gandeste-te ca din momentul in care ai inceput sa dai de veste tuturor, incepe show-ul, si din acel moment pana in luna de miere, nu vei mai avea pace.

Asadar, proaspete logodnice si viitoare mirese, profitati de momentele de liniste pe care le puteti avea in primele ore ale logodnei voastre, intrucat veti tanji dupa ele atunci cand veti incepe organizarea nuntii; fiti rabdatoare in a incepe sa imprastiati vestea si nu in ultimul rand, bucurati-va de iubitul vostru pentru ca a ales sa isi petreaca intreaga viata alaturi de voi. Casa de piatra!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu