joi, 24 aprilie 2014

Cele mai ravnite plaje pentru luna de miere

Ce loc ar putea fi mai potrivit pentru o luna de miere vara decat plaja? Soare, apa, nisip fin. Toate acestea inspira pasiune si senzualitate. In plus, plaja este singurul loc modern din lume unde o multime de oameni accepta sa fie seminud in public, totul pentru a se simti bine.

    Revista Forbes a alcatuit un top al celor mai sexi plaje din lume. Bineinteles ca sunt sute sau poate mii de concurente la un loc in top, insa realizatorii au ales niste criterii destul de obiective pentru a stabili clasamentul. S-a tinut cont de frumusetea naturala a locurilor, de parerea unui grup de persoane care a fost pe aceste plaje, a agentiilor de turism, a proprietarilor de hoteluri chiar si a bloggerilor. Un lucru inedit este faptul ca au fost excluse majoritatea plajelor faimoase. Motivul este simplu: sunt prea comerciale, prea aglomerate, adica deloc sexi.

   Draga mea, pregateste-ti un cocktail, aseaza-te pe un sezlong pentru ca te invit la un tur virtual al celor mai sexi plaje din lume.

   

   1. Byron Bay, New South Wales, Australia

    Coasta de Aur a Australiei atrage aproximativ 2 milioane de vizitatori pe an. Nisipul este alb iar clima temperata este delicioasa, spun cei de la Forbes. In plus, daca ai noroc, poti primi vizita delfinilor sau a balenelor.

   2. Eleuthera, Bahamas

    Eleuthera inseamna in greaca libertate, asa ca turistii fac tot posibilul ca sa se simta asa. Fasia de 100 de mile este infrumusetata de plantatii de ananas verde si de plaje variate, de la nisipul roz de pe Insula Harbour pana la tarmurile pline de petreceri de la Spanish Wells.

   3. Macaroni Beach, Mustique, Saint Vincent & the Grenadines

    Mustique este o insula privata operata de o companie cu acelasi nume. Aici poti petrece o zi romantica fara nicio distractie, unde poti doar sa te intinzi pe nisip, sa te odihnesti si sa meditezi. Seara o poti petrece in compania rezidentilor insulei Mick Jagger si David Bowie.

   4. Saline Beach, Saint-Barthelemy

    Insulele Caraibe franceze St. Bart's sunt cunoscute pentru vilele generoase si restaurantele de clasa, dar si pentru multele plaje cu nisip alb. Dintre ele se remarca Plaja Saline (La Grande Saline) unde este celebrat spiritul liber, iubitorii de soare si de distractie.




   5. Shoal Bay, Anguilla

    Anguilla, parte a Insulelor Antile Mici, cu tarmurile in semicerc, gazduieste cateva locuri magice, cu umbrele colorate si sezlonguri. Bijuteria de top este insa Shoal Bay.

 

   6. Tahiti Beach, Saint-Tropez, Franta

    Saint-Tropez este cea mai cautata destinatie a insulelor Caraibe. Cuvintele de ordine de aici sunt: exclusivism, apa cristalina, plaje fara cusur, chiar si iahtul lui Jay-Z. Ceea mai populara este plaja Tahiti.



   7. Ipanema Beach, Rio de Janeiro, Brazilia

    Copacabana poate fi cea mai faimoasa dintre plaje de la Rio, dar Ipanema este sora mai mica si sexi. in Inepama gasesti mai putine hoteluri mari sau grupuri turistice si mai multa muzica live, senzualitate si bastinase sexi. 


   8. Barra da Tijuca, Rio de Janeiro, Brazilia

    Cunoscuta ca Plaja Miami de Rio pentru apartamentele glamour si mallurile de fite, Barra da Tijuca este in sudul orasului. Majoritatea turistilor navalesc spre plaja Copacabana, insa localnicii si surferii aleg Barra pentru ca decorul este mai sexi.


   9. Joaquina Beach, Florianópolis, Brazilia

    Sudul Braziliei este un taram al fotomodelelor, insa si localnicele sunt la fel de frumoase. Plaja Joaquina (Praia da Joaquina) este chiar varful frumusetii. Faimoasa inca din anii 70 pentru posibilitatile de surf, poti vedea aici, dupa lasarea serii, petrecareti in stil Ibiza.



   10. Placencia, Belize

    Pasari de jungla, pungasi cu iguane si multi inotatori. Situata intre mare si laguna, recifurile de la Placencia alcatuiesc un peisaj ecologic placut ochiului. Placencia inspira cu siguranta un are sexi tropical.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu