marți, 15 aprilie 2014

Evantai, mănuşi, umbrelă pentru mirese deosebite

Îţi doreşti să fii o mireasă ieşită din tipare? Îndrăzneşte să-ţi accesorizezi rochia cu o pereche de mănuşi lungi, un evantai din pene sau o umbrelă vintage, din dantelă.

Toate miresele poartă buchet, bijuterii şi voal, dar mai puţine îndrăznesc să-şi accesorizeze ţinuta cu obiecte originale.  Află de ce ar trebui să porţi mănuşi, evantai sau umbrelă la nunta ta.

Elegantă sau extravagantă cu mănuşi


Mănuşile sunt încă pe lista de accesorii preferate ale mireselor romantice şi graţioase, dar le folosesc şi miresele extravagante, căci există câte un stil pentru fiecare. Mănuşile lungi de mătase sau satin se potrivesc la rochia elegantă şi formală, pe când miresele extravagante pot purta mănuşi de dantelă fără degete.

Orice stil ai alege, mănuşile trebuie să vină în completarea rochiei, fără să o eclipseze şi fără să contrasteze cu stilul ei. Detaliile, culoarea, tema, totul trebuie să se potrivească, altfel mănuşile îţi vor strica look-ul în loc să-l îmbunătăţească.

În ce priveşte lungimea mănuşilor, aceasta depinde de croiala rochiei. Dacă nu ai mâneci se potrivesc mănuşile foarte lungi, care trec de cot, dar la o rochie cu mânecă scurtă ai nevoie de mănuşi care nu depăşesc cotul.

Nu uita că mănuşile se dau jos atunci când mănânci sau bei. Le poţi purta la biserică, atunci când îţi întâmpini oaspeţii  la restaurant şi atunci când dansezi. În timpul ceremoniei religioase, când vine momentul să-ţi pui verigheta pe deget va trebui să-ţi dai jos mănuşa de pe mâna stângă. Şi ar fi o idee bună să renunţi la aceesorii precum inelele şi brăţările, căci bijuteriile nu se pun peste mănuşi.

Umbrela de soare pentru mirese romantice


Chiar dacă pare un accesoriu demodat, umbrela poate fi elementul care scoate din anonimat ţinuta miresei şi o face de neuitat. Că eşti romantică, elegantă, extravagantă sau îndrăgostită de stilul vintage, există cu siguranţă o umbrelă pentru tine. Ba chiar poţi să-ţi găseşti şi una în stil chinezesc dacă vrei să dai o temă aparte nunţii tale.

Din păcate, umbrela este unul din accesoriile care riscă să treacă neobservate de majoritatea invitaţilor pentru că nu o poţi purta nici la biserică şi nici la restaurant - în schimb, o poţi purta la şedinţa foto, ceea ce este de ajuns dacă vrei să rămâi cu amintiri de neuitat de la nunta ta. Dar dacă ai şansa unei petreceri în aer liber, nu trebuie să ignori un accesoriu atât de original cum este umbrela de soare. În alte ţări, tot mai multe mirese decid să înlocuiască buchetul cu o umbrelă de soare delicată, din dantelă albă.

Dacă decizi să apelezi şi tu la acest accesoriu, fie şi numai pentru şedinţa foto, ar trebui să ştii că şi umbrela se alege în funcţie de modelul şi stilul rochiei, ea trebuind să completeze rochia de mireasă într-un mod plăcut.

Evantai pentru mirese misterioase


Şi evantaiul poate înlocui cu succes buchetul de mireasă dacă îndrăzneşti să fii altfel. Priveşte-ţi mirele pe deasupra unui evantai pentru a fi misterioasă şi sexy – dacă îi place poţi să repeţi „figura” şi în noaptea nunţii! E adevărat că sunt accesorii mai rare şi oferta nu este atât de variată, dar dacă te străduieşti un pic vei găsi un evantai pentru orice stil.

Poarta un evntai cu pene pentru un look extravagant, unul din dantela la o rochie vintage si unul din hartie daca vrei sa ai un aer exotic.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu