duminică, 6 aprilie 2014

Este bine sau nu sa-ti modifici rochia de mireasa?

Rochia de mireasa are un traseu destul de lung de strabatut din magazin si pana in fata Altarului. Indiferent daca va cumparati rochia din magazin sau daca o faceti la comanda, este posibil ca aceasta sa nu se potriveasca perfect pe corpul vostru, motiv pentru care va trebui sa sufere anumite modificari.




Fiecare femeie are corpul diferit, anumite trasaturi ce trebuie scoase in evidenta, forme unice ale acesteia. Astfel ca rochia de mireasa va trebui sa evidentieze tot ceea ce este frumos ca mireasa sa emane feminitate, sa fie frumoasa precum o printesa. Astfel pentru cele cu bustul generos si gatul lung se va pune accent pe decolteu si pe talie, cele cu trunchiul lung vor avea accentuat un cordon sau o panglica in jurul taliei, pentru miresele cu gatul lung se potrivesc de asemenea rochiile care urca la baza acestuia etc.
Lungimea rochiei de mireasa poate fi de asemenea modificata in functie de inaltimea voastra si de pantofii pe care ii veti purta, pot fi aplicate pe rochie diverse elemente, in functie de tema nuntii sau de dorintele voastre personale. Concluzionand, aveti libertatea de a va modifica rochia astfel incat sa cada perfect pe liniile corpului vostru si sa va evidentieze toate trasaturile frumoase.

 
 
Daca veti dori sa cumparati rochia din magazin, incercati sa gasiti unul care va asigura si ajustarea rochiei de catre croitorul care a facut-o. Unii furnizori includ ajustarile rochiei in acelasi pret, altii cer sume in plus. Cand mergeti la cumparaturi si la proba pentru stabilirea ajustarilor rochiei de mireasa este indicat sa fie prezente mai multe persoane. Astfel, luati cu voi persoane care considerati ca au gusturi apropiate, cateva prietene si eventual mama.
Parerile celorlalte vor fi mai obicetive decat cele ale voastre cu privire la modul in care vi se potriveste rochia de mireasa. Daca nu sunteti superstitioase il puteti lua chiar pe mire sa isi spuna parerea.




 
 
 
Prima proba in care se vor stabili modificarile pe care trebuie sa le suporte rochia de mireasa este indicat sa se faca in general cu o luna si jumatate inainte de nunta. Dupa ce ati stabilit ce trebuie lungit, scurtat, inlaturat si adaugat veti astepta ca modificarile sa fie gata.






La a doua proba este indicat sa mergeti cu o luna inaintea nuntii si veti stabili cat de bine au fost facute primele modificari, cum vi se potriveste rochia deja ajustata si de asemenea veti hotari daca ramane asa ori mai trebuie modificat ceva. Si la aceasta proba veti purta toate elementele vestimentare destinate pentru ziua nuntii, inclusiv pantofii.

 






O ultima proba se va face cu doua saptamani inainte de nunta mai ales daca ati urmat o anumita dieta si greutatea voastra s-a modificat. Va trebui sa va urmariti atent in oglinda si sa sesizati fiecare detaliu, caci este ultima data cand mai puteti schimba ceva.
BY KARENA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu