joi, 3 aprilie 2014

Inelul cu diamante, visul oricărei mirese

Rafael & Sons este o companie cu spirit tânăr, dinamic şi entuziast, înfiinţată pe baza bogatei experienţe şi cunoştinţelor acumulate în mai bine de 35 de ani de către părintele acesteia
-  Rafael Zakai.

Punctul forte al companiei îl reprezintă îmbinarea dintre eleganţa unică a şlefuirii şi finisajul perfect, personalizate pentru a satisface dorinţele fiecărei cliente în parte. În cadrul companiei, acordăm atenţie maximă chiar şi celor mai mici detalii ale fiecărei bijuterii create. Diversitatea muncii noastre, precum şi serviciile oferite în mod constant clienţilor noştri sunt totale, eficiente şi rapide. Însufleţiţi în mod permanent de un spirit inovator, suntem perfect sincronizaţi cu cele mai noi tendinţe din lumea modei.
Rafael & Sons este sinonim atât cu perfecţiunea în serviciile oferite clienţilor şi în relaţiile personale, cât şi cu frumuseţe şi graţie.

În calitate de creatori de bijuterii responsabili, noi, cei de la Rafael & Sons suntem în totalitate devotaţi unei constante perfecţionări compatibile cu un cod etic foarte bine definit. Împărtăşim principiile celor mai înalte valori morale ale codului etic, atât în sfera diamantelor certificate, cât şi a creaţiilor de un rafinament deosebit.
Garantăm în totalitate calitatea bijuteriilor pe care le creăm, precum şi faptul că acestea respectă întru totul cel mai înalt nivel de satisfacţie a clientului. Grija şi responsibilitatea din cadrul Rafael & Sons au devenit parte integrantă din sufletul fiecărei bijuterii care iese din mâna noastră.
Ne mândrim cu constanţa şi încrederea pe care le menţinem în relaţiile cu clienţii noştri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu