sâmbătă, 26 aprilie 2014

Cum îţi alegi tiara de mireasă

Cu tiară sau fără? Dacă vrei un look simplu, probabil că vei prefera sa renunţi la acest accesoriu, dar dacă vrei să te simţi ca o prinţesa la nunta ta, atunci tiara nu trebuie să-ţi...
Când te decizi asupra modelului trebuie să ţii cont de stilul rochiei şi de forma feţei tale.

Tiară, diademă sau coroniţă?


Chiar dacă noi le cam confundăm, trebuie să ştii că există o diferenţă între tiară şi diademă. Tiara este cea care cuprinde doar o parte a capului şi uneori este mai înaltă în faţă. Se potriveşte cu orice rochie şi poate fi purtată atât cu voal, cât şi fără.

Diadema în schimb, cuprinde tot capul şi se potriveşte mai degrabă rochiilor romantice sau vintage.

Coroniţa este utilă dacă vrei să-ţi laşi părul liber şi ai nevoie de ceva care să-ţi ţină bretonul pe spate. O coroniţă foarte simplă, cu un singur element, se potriveşte la o rochie simplă, albă, fără aplicaţii.

Dacă eşti o mireasă clasică, poţi să renunţi la tiară şi să alegi în loc un inel pentru coc, ce se aşază în jurul părului.

Cum îţi alegi tiara în funcţie de forma feţei şi culoarea părului


Desigur că şi rochia contează atunci când îţi alegi un accesoriu pentru păr, însă cea mai importantă este forma feţei.

O faţă alungită nu îţi permite să porţi o tiară înaltă, pentru că efectul va fi de alungire. Mai degrabă optează pentru o coroniţă sau o diademă simplă care să aibă aceeaşi înălţme dintr-o parte a capului în cealaltă. Dacă ai faţa rotundă sau plină, atunci chiar e indicat să porţi o tiară înaltă, cu o formă de V în mijloc.

La fel de mult contează şi culoarea părului tău. Dacă eşti blondă sau brunetă, cu pielea deschisă la culoare, ţi se potriveşte o tiară argintie, cu cristale sau cu perle albe. Aceeaşi tiară este potrivita şi pentru rochiile de un alb strălucitor.
În schimb, miresele care poartă rochie ivorie şi au părul roşcat sau şaten vor arăta mai bine cu o tiară aurie sau cu perle ivorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu