vineri, 25 aprilie 2014

DECORATIUNI de SALA NUNTA

Locul in care se tine receptia poate aparea in prima faza destul de simplu, inchis, sobru si lipsit de eleganta. Nu trebuie sa il luati ca atare ci trebuie doar sa va folositi putin imaginatia si sa-l "vedeti" decorat pentru nunta si din fericire, exista foarte multe oferte in acest sens.

Exista diverse aranjamente special create pentru a transforma un astfel de local intr-unul deosebit pentru un asemenea eveniment. Pe langa clasicele aranjamente din baloane sau flori care dau o nota intr-adevar festiva dar insuficiente cateodata exista si alte variante de decorare a unui spatiu. Imbracarea obiectelor de mobilier, a scaunelor si meselor cu huse si skirting-uri ( "fuste" pentru mese ) este una dintre variantele des intalnite si agreate de catre toata lumea si care pot schimba complet, in mod fericit, aspectul localului. 

De cele mai multe ori, aceasta varianta nu este numai pur decorativa ci chiar una practica. Exista locatii in care acest mobilier are o anumita vechime si un aspect total inestetic unele scaune avand tapiseria arsa cu tigarea, patate sau unele mese cu picioare rupte sau cojite.


Husele din satin pe care noi le propunem sunt special create pentru scaune, legate cu o delicata esarfa din satin sau organza, precum si „fustele” de mese din satin ce deschid incaperea, dandu-i un aer de unitate, de eleganta, de sarbatoare, plina de romantism.

Husele de scaun sunt drapate si curg in falduri line acoperind integral scaunul si picioarele acestuia. Esarfele din materiale fine si disponibile in diverse nuante pot imbraca tot spatarul scaunului, legate la spate intr-un trandafiras delicat sau se pot lega partial si prinse intr-o parte. De asemenea, mici buchete din flori naturale se pot atasa acestor esarfe.


"
Fustele" de mese sunt obligatoriu din acelasi material si aceeasi culoare cu cea a husei de scaun. Daca fetele de mese pe care restaurantul le pune la dispozitie "sufera" de mici defecte poate fi asezate transversal aceleasi esarfe care imbraca scaunele. 

Masa la care stau mirii impreuna cu nasii si parintii trebuie ornata insa, diferit fata de mesele invitatilor. Aceasta se decoreaza cu esarfe prinse intre ele, in ton cu cele de pe scaune si va avea un aranjament floral mai mare si diferit de celelalte.

Indiferent de alegerea facuta, astfel de detalii conteaza in orice locatie. In acest sens va puteti sfatui cu decoratorii agentiei noastre si sa descoperiti si sa alegeti impreuna maniera in care se va desfasura receptia si stilul potrivit personalitatii Dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu