luni, 28 aprilie 2014

MARTURII si OBIECTE PERSONALIZATE

Bomboanele impachetate in tull, organza sau cutiute, legate cu panglici fine, apartin nuntilor traditionale italiene. In fiecare dintre aceste pachetele se pun doar cinci bomboane de zahar simbolizand: fericirea, sanatatea, fertilitatea, bogatia si viata lunga.


 Aceste bomboniere au fost adoptate si de nuntile noastre ce-si doresc un aer occidental si imprumuta intotdeauna stilul nuntii caci ele sunt disponibile intr-o mare diversitate de modele si culori, fiind oferite de catre miri tuturor invitatilor care au fost alaturi de ei, in semn de multumire sau amintire. Pot avea atasate mici cartonase inscriptionate cu numele mirilor si data casatoriei, dar si un scurt text de multumire.

Aceste favoruri, cum mai sunt numite, trebuie sa defineasca personalitatea cuplului si de aceea de foarte multe ori bomboanele sunt inlocuite cu diverse obiecte : mici carticele cu poezii de dragoste, batiste brodate cu initialele mirilor, rame fotografice gravate, un mic clopotel, sticlute cu vin sau sampanie cu etichete personalizate, lumanari frumos decorate, saculeti cu flori uscate, sau mici ghivece in care ati plantat cativa bulbi de flori de primavara .

Momentul cand aceste cadouri sunt oferite depinde intotdeauna de cuplu. Se pot aseza pe mese, in dreptul fiecarui invitat alaturi de un biletel scris de mana in care il invitati sa-l ia acasa, se pot pune intr-un cosulet frumos decorat pe mijlocul mesei sau se pot da personal de catre miri, la sfarsit, cand fiecare invitat, inainte de plecare, isi ia la revedere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu