duminică, 13 aprilie 2014

Idei cadouri de nunta

Pentru ca am tot vorbit despre ce trebuie sa faca mireasa, cum sa faca, in ce fel si cand, recunosc ca i-am neglijat putin si pe ceilalti participanti la marele eveniment. Stim cu totii ca la o nunta nu te poti duce tocmai cu mana goala, asa ca multa lume are dileme in ceea ce priveste cadoul pentru miri. Ideile sunt multe: de la lucruri practice, la lucruri amuzante, la abonamente si calatorii.
Am cercetat putin internetul pentru acest articol si am gasit 5 idei ce mi se par practice si simpatice pentru un cadou adresat mirilor:

1. tava etajata pentru prajituri. Un cadou practic pentru casa noua; sunt convinsa ca nici unul dintre miri nu s-a gandit sa achizitioneze asa ceva.


2. tava speciala pentru vin. Aceasta tava cu fante iti face viata mai usoara atunci cand te deplasezi de la bar la masa, pentru a servi invitatii.

3. camera digitala este un cadou minunat pentru cei care iubesc vacantele si carora le place sa imortalizeze toate momentele importante din viata lor. Unde mai pui ca aceasta camera developeaza pozele instant (Polaroid Z340).

4. Setul aniversar de vin este o idee buna pentru cei care vor sa fie originali si amintiti pentru acest lucru. Personalizeaza cateva cutiute de lemn pe care sa scrii “Prima aniversare”, “A doua aniversare”, “A treia aniversare”, etc. Garantez ca nu vei da gres!

5. Daca stai sa te gandesti la cateva lucruri ce vor fi necesare in casa unui cuplu proaspat casatorit, cu siguranta unul din lucrurile care iti vor veni in minte va fi cartea de bucate. Ar fi o idee minunata sa achizitionezi un set de astfel de carti, pentru ca viitoare mireasa sa isi poata rasfata proaspatul sot cu tot felul de bunatati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu