marți, 8 aprilie 2014

Tendinţe în manichiura pentru mirese

Manichiura din ziua nunţii trebuie să fie în topul checklist-ului. Manichiura ta trebuie să fie frumoasă, în ton cu rochia dar şi cu personalitatea ta.
E mai mult decât necesar ca manichiura de mireasă să o laşi pe mâna specialiştilor, aşa că fă-ţi programare la salon din timp, pentru a fi sigură că unghiile tale vor arăta aşa cum îţi doreşti în ziua nunţii.

Vrei ca totul să arate perfect, doar e ziua la care visezi de mult timp şi de aceea îţi va fi greu să te decizi asupra modelului. Noi venim cu sfaturile cele mai bune, alegem împreună modelul care se potriveşte perfect atât cu rochia de mireasă cât şi cu personalitatea ta, iar la final vei fi fericită de rezultat.

Nici asupra culorii nu e uşor să iei o hotărâre, pentru că din tendinţele acestui an în ceea ce priveşte manichiura de mireasă, toate nuanţele sunt absolut fabuloase: pastelurile, coraiul, cremul şi auriul, clasicul alb, lila, tonurile de roz sau un verde mentă extrem de soft sunt nuanţele propuse pentru acest an. Şi nu vei fi dezamagită, în final vei purta exact culoarea parcă special creată pentru tine.

Clasicul nu se demodează nicioadă şi parcă orice manichiură de mireasă respectă această linie, însă e păcat să nu porţi modele pe cât de delicate şi romantice, pe atât de spectaculoase. Anul acesta unghiile de mireasă sunt răsfăţate de o explozie de modele florale, indiferent că alegi un design simplu sau aplicaţii. Alt model extrem de spectaculos, dar ales de foarte multe viitoare mirese, este cel cu inserţii de dantelă: vei fi elegantă şi iesită din tiparele clasice.

Ştrasurile rămân una dintre cele mai populare alegeri când vorbim de design pentru unghii şi ai de ales dintr-o mare varietate de stiluri, toate speciale. Chiar şi pentru cele mai clasice gusturi, ştrasurile pot fi elementul care transformă toată manichiura. Există desigur şi tendinţe special create pentru miresele extravagante.

Pe lângă unghii, la fel de importante sunt şi mâinile, care trebuie să fie mai mult ca oricând fine, hidratate, luminoase, aşa că vei avea parte înainte de toate de tratamente speciale şi masaj, pentru că pregătirea manichiurii este momentul de relaxare de care ai nevoie înainte de marele eveniment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu