joi, 30 ianuarie 2014

5 idei inedite pentru petrecerea burlacilor

. Petrecerea burlacilor in varianta... studenteasca!

Mai tii minte cum va distrati in studentie? Pe banda rulanta! Distractiaera ca aerul (cum altfel, la atata stres academic) si ieftina ca braga! Iar prietenii - nepretuiti! Ce-ar fi sa reinviati zilele din facultate?
Strange-ti tovarasii de atunci si dati o raita prin locurile studentiei. Viziteaza-ti fostii profesori si invita-i cu voi la o bere. Asta dupa ce ati luat la rand barurile "de pe vremea voastra" si v-ati amintit gustul beriila preturi studentesti. Vorbeste cu administratorul caminului unde va strangeati in sesiune, cica sa invatati impreuna. Aranjati cu el cum stiti voi (cum, ori nu mai stiti?) si inchiriati o camera pentru week-end sau pentru o seara. O sa prindeti cu siguranta party-uri, organizate si spontane, pe holurile caminului.

poza barbatul si berea

Va puteti alatura lor sau sa dati voi o petrecere, separata, ca oricum va imprieteniti cu totii pana dimineata. Probabil o sa luati bautura si chipsurile de la un hypermarket din apropierea caminului. Iesiti dimineata la un fotbal in campus si apoi duceti echipamentul la spalat, la una din camerele care au masina de spalat (8 lei, daca iti pun ei detergentul si balsamul).
Pe seara, reveniti in cel mai apropiat bar din campus, unde se strang studentii sa vizioneze meciul, iar apoi continuati comentariile la un gratar. Cu muraturi de la mama de acasa, eventual - ii poti scrie sa iti puna la primul tren, de dragul vremurilor trecute, un pachet cu zacusca, muraturi si cartofi prajiti...

2. Petrecerea burlacilor, la salonul de SPA

Ia gandeste-te! O sa devina un rasfat pentru sotia ta sa mearga la salonul de SPA. Chiar daca o vei insoti. Este ca si cum ai merge cu un copil la parcul de distractii. N-ai voie sa te bucuri mai mult decat el.
Asa ca bucura-te la timp! Rezerva o dupa-amiza la un salon, impreuna cubarbatii din viata ta: prietenii mirelui, verii, tatal. Sa vedeti si voi care sunt procedurile de care se bucura femeile cu atata pofta! O sa puteti sa comentati, sa NU intelegeti si sa criticati absolut orice va vine, pentru ca nu riscati sa raniti sensibilitatea nimanui.
Totusi, asteapta-te sa iti si placa. Saloanele SPA ofera deja servicii gandite special pentrusenzualitatea masculina: un masaj ferm, tratamente corporale specifice, frizerie, manichiura/pedichiura, cosmetica faciala, sauna. Impachetarile cu ciocolata si masajul facial cu uleiuri esentiale s-ar putea sa te convinga ce placere si relaxare traieste iubita ta, atunci cand se pregateste de nunta si se face frumoasa pentru tine!

3. Petrece timpul cu ceilalti burlaci (sau nu), din timp!

Pana lapetrecerea burlacilor, poti sa te pregatesti pentru ea din timp. Si intr-un mod... personalizat. Ia-ti o zi pe saptamana, in care sa te intalnesti cu cate unul din amici si da petreceti timpul impreuna asa cum va place cel mai tare. In zilele in care mireasa ta se vede cu prietenele / mama / sfatuitoarele / verisoara si copiii din familie, ca sa aleaga modelul de marturii pentru nunta / nuanta fetelor de masa / lista cu restaurantele / rochia de mireasa / meniurile pentru copii. In acele zile, tu iti iei cate un prieten si va personalizati intalnirea.
poza mire si cavalerul de onoare
Cu unul, mergi la pescuit. Cu altul, va jucati pe calculator. Cu celalalt, la o bauta. Cu altul, o mini-excursie in afara orasului, la gratar. Pe altul, il consolezi dupa divort (sau poate pe el il amani pentru dupa nunta?). Pe celalalt, il insotesti la sah, ping-pong si schimbarea termopanelor, impreuna cu fiul pre-adolescent. Cu celalalt, te antrenezi pentru Triathlon. Cu al optulea, te vezi la un tenis de camp. In felul asta, vei savura din plin libertatea de burlac, pe care poate ai mai neglijat-o pana acum, fiind dedicat exclusiv cuplului.

4. Petrecerea burlacilor... pe muchie de cutit!

Unde s-a mai vazut o petrecere de burlaci fara adrenalina? Ei, dar cine a spus ca nu se poate mai intai adrenalina, si apoi petrecerea?
Organizati ceva riscant. Nu foarte riscant. Atat cat sa aiba gust pentru voi. Si sa va pastrati vii si sanatosi. Dupa cete insori, o sa fii inca si mai responsabil de sanatatea ta, unde mai pui ca si de linistea sufleteasca a sotiei tale. Asa ca fa acum "pe nebunul", cat mai ai vreme. Ca prieteni ai destui!

poza barbat isi calca o camasa

O cursa de karting in parc? O incercare de bungee-jumping? Un zbor cu parapanta? O aterizare cu parasuta? Incerci sa pilotezi un avion? Cevaalpinism, te tenteaza? Sau sa urci pe un motor? Sau chiar o intrecere intre motociclisti? O data, ai parte de adrenalina si dinamism; in plus, daca iti iei cativa prieteni, o sa aveti o amintire de pomina. Fie ca vor toti sa incerce, fie ca nu. Cei care nu indraznesc, rad de voi cand vi se face frica si il prind in poza pe viitorul mire. Sau puteti sa incercati mai multe lucruri, intr-o combinatie care sa includa preferintele si fanteziile fiecaruia. In timpul acesta, acasa, iubita ta va da prima ei proba grea de rabdare si toleranta. "Dragostea toate le sufera..."

5. Petrecerea burlacilor... pe toate drumurile

Petrecerea burlacilor poate insemna fix ce spune numele: burlaciipetrec timpul impreuna. Cum petrec barbatii timpul impreuna, cel mai des? Facand ceva! Femeile povestesc, barbatii actioneaza. De exemplu, calatoresc. Femeile se plimba, barbatii calatoresc.
Asa ca planuieste un road-trip cu amicii tai. Gasiti un week-end liberpentru cat mai multi dintre voi, organizati-va si faceti o iesire pe munte, la cort, bocanci si conserve in ghiozdan. Ceva cat mai rudimentar, care nu se pliaza usor pe delicatetea si organismul unei femei. Sarbatoritiburlacia pe drumuri.
Sau... se poate si pe drumuri mai domestice. De tara. Ai norocul sa ai parintii in viata, primitori de oaspeti si sa locuiasca la tara? Cinsteste-ti prietenii cu o innoptare la mama la gradina! De acum incolo, oricum ea il va primi pe fiul ei cu noua familie. Ce-ar zice sa il primesca o data si cu "vechea" familie, mai exact cu gasca de baieti? Sa luati o gura de aer proaspat, sa beti lapte de tara si sa mancati ca la mama acasa! Apoi sa ajutati la spalatul vaselor, la curatenia din batatura si sa ascultati povesti sfatoase de la batrani. Asa ceva chiar nu o sa uitati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu