luni, 20 ianuarie 2014

VERIGHETELE DE NUNTA

  Verigheta este cu siguranta cel mai frumos dar, mai intai de logodna si apoi de nunta.

De aceea, verighetele trebuie alese cu dragoste dar si cu grija. Existente intr-o gama extrem de diversificata, alegerea lor se poate dovedi una dificila. Pot fi din argint, din aur alb sau galben, ori chiar din platina. Cel mai indicat ar fi insa aurul alb sau galben. Inelele de argint vi le veti darui la celebrarea a 25 de ani de casatorie, cand se sarbatoreste nunta de argint. In ceea ce priveste platina exista voci care afirma ca nu ar fi de bun augur. 

Aceleasi voci insa, recomanda aurul galben care este asociat cu caldura soarelui. Asadar, verighetele din aur galben arata drumul catre o casnicie plina de caldura, pe cand cele din aur alb, catre un mariaj plin de lumina! In alegerea lor trebuie sa aveti in vedere insa si aspectul practic! Aurul alb este foarte moale iar inelele din acest metal se zgarie foarte usor.

Pot fi simple, cu model sau gravate, pot avea pietre pretioase sau semipretioase. Rubin pentru dragoste, diamant pentru loialitate, piatra protectoare a mirelui sau a miresei – toate sunt potrivite pentru verighetele de nunta sau inelul de logodna.In ceea ce priveste gravarea interiorului puteti trece initialele cuplului si data nuntii, ori scurte mesaje de iubire. Pe langa gravarea datei nuntii puteti face asemeni Reginei Victoria care a mai adaugat si data cererii in casatorie sau, puteti aplica o gravura pe care numai tu si sotul tau sa o intelegti.
Ideal ar fi ca modelul ales sa va reprezinte, gandindu-va ca poate mai tarziu acestea pot deveni o traditie de familie, lasandu-le mai departe copiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu