duminică, 12 ianuarie 2014

O coafura perfecta

Ai gasit rochia perfecta, tortul perfect, pantofii perfecti, accesoriile, buchetul rochiile domnisoarelor de onoare, dar cumva ai ajuns intr-o dilema pentru ca nu stii cum sa iti aranjezi parul. La urma urmei, parul trebuie sa arate cel putin la fel de bine ca rochia.

Va trebui sa treaca de ochiul critic al rudelor, de ochiul admirativ al viitorului sot si va trebui sa arate extraordinar atunci cand va fi imortalizat in albumul vostru de nunta.


Gasirea unei coafuri perfecte nu ar trebui sa puna probleme. Trebuie sa sti ce anume te face sa arati bine. De fapt, totul ar trebui sa inceapa astfel:

-       vorbeste cu stilistul tau si roaga-l sa iti prezinte toate variantele care ti s-ar potrivi.
-       Sa nu iti fie jena sa ii spui direct ce iti place si ce nu iti palce, la urma urmei asta il va ajuta sa isi faca o idee despre ce anume ti se potriveste. Un stilist profesionist nu iti va impune o decizie, ci te va ajuta pe tine sa iei o decizie pe baza unor modele pe care ti le va arata.
-       Stilistul trebuie sa tina cont de tipul de par pe care il ai si de forma fetei asa ca cere-i toate detaliile despre ce ti se potriveste si ce nu.

Bineinteles, trebuie sa sti deja cateva lucruri inca dinainte de a vorbi cu stilistul:

-       ai prefera o coafura cu par strans sus sau cu parul desfacut?
-       Daca preferi o coafura cu parul strans, ai vrea sa fie cat mai sus, sau strans la spate?
-       Ai vrea sa fie o coafura stransa sau putin mai lejera ?
-       Ai prefera un look romantic
-       Ai vrea ca parul sa iti incadreze mai bine fata cu cateva suvite rebele?

Stilistul ar trebui sa vina cu cateva propuneri bazate pe raspunsurile la aceste intrebari simple. Dupa ce vei vedea cateva propuneri, ia-ti putin timp liber si cauta prin diverse portofolii pentru diverse coafuri dar tot timpul trebuie sa ai in minte modelele pe care le-ai stabilit deja ca fiind cele care ti se potrivesc. Nu te lasa ispitita de multitudinea de modele pe care le vei gasi, uita-te strict la ce anume te intereseaza pe tine. Nu te uita la modele pentru par drept cand tu ai un par superb ondulat.

Ai filtrat deja toata informatia si acum ai clar in minte doar cateva modele clare, acum este momentul sa te gandesti foarte bine la accesoriile de par. Discuta-le si pe acestea cu stilistul tau si dupa ce ai facut si asta, asigura-te ca rezervarea este facuta si ca totul va fi perfect in ziua cea mare!
f

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu