duminică, 12 ianuarie 2014

Formele ochilor si machiajul lor -

Fiecare persoana este unica, trasaturile tale sunt unice si ar trebui sa sti sa le scoti in evidenta. Cu un machiaj potrivit, vei putea scoate in evidenta frumusetea anumitor trasaturi.  Ochii tai, sunt asezati intr-o pozitie specifica, au o anumita distanta si un anumit grad de inclinatie si marime.
Aplica un machiaj potrivit si iti vei pune in valoare starea de spirit si simtul estetic. 

Ochii apropiati: 

Dau un aspect dramatic, patrunzator. Concentreaza fardul pe coltul interior al ochiului. Extinde fardul peste colturile exterioare pentru a exagera putin marimea lor si rimeleaza-ti genele pentru a da mai mult volum.
Aplica cea mai intensa culoare langa coltul exteior al ochiului pentru a-i face sa para mai indepartati. Foloseste un creion dermatograf pentru a sublinia forma ochilor, pe toata lungimea lor dar incepand dinspre exterior, apoi  subliniaza coltul exterior al genelor de jos pentru a atrage atentia asupra exteriorului ochilor.

Ochii plasati la distanta egala:

Sunt cei care sunt asezati geometric corect. Distanta intre ochi este egala cu lungimea unui ochi. Daca ai ochii in acest fel, poti face toate tipurile de machiaj. Exista o multitudine de tehnici ce pot fi aplicate.

Ochii indepartati:

Poti intensifica aspectul tineresc al acestor ochi folosind un fard mai inchis de ochi in coltul exterior, sau prin uniformizarea umbrelor. Genele periate drept vor da senzatia de aprpiere a ochilor.
Foloseste nuante mai intense in colturile interioare si creion dermatograf dinspre interior spre exterior. Apoi, aplica o nuanta neutra pe pleoape si pe cuta ochilor insistand pe coltul interior.


Ochii migdalati: 

Au colturile exterioare putin ridicate in sus. Aplica mascara pe toate genele, chiar si pe cele inferioare. Acesti ochi pot fi influentati foarte mult de forma sprancenelor. Lasa-le mai groase in partea din interior si mai subtiri spre exterior. Traseaza conturul ochilor cu tus, doar pana la mijlocul pleoapei superioare. Foloseste un fard de culoare deschisa si chiar gene false, pentru ca ochi tai sa para mai mari.

Ochii mici:

Sunt neproportional  mai mici comparabil cu restul trasaturilor faciale. Traseaza o linie pe pleoapa superioara si inferioara (nu in interior). Foloseste un fard pal sidefat. Onduleaza genele. Aplica o nunta neutra (cum ar fi gri pal sau albastru) pe cuta ochilor, apoi foloseste un dermatograf deschis la culoare pe linia superioara si inferioara a genelor extinzand linia de sus peste intreaga linie  a genelor si linia de jos numai de sub iris pana la coltul exterior. Incearca apoi un fard deschis pe pleoape si aplica un rimel negru pe genele superioare pentru a da o senzatie de marire a ochilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu