sâmbătă, 8 iunie 2013

Tortul miresei, tendinţe

Tortul în stil minimalist

Nu se mai poartă torturile complicate, în multe culori. Poţi să te joci cu texturile sau cu cel mult două culori. Cu cât mai simplu, cu atât mai bine. Vor fi la modă torturile cu marţipan alb ornate cu câteva detalii mai închise la culoare. Pentru cei atenţi la detalii, torturile pictate manual vor fi la mare căutare.

Tortul ornat cu flori simple

Dacă vrei să decorezi tortul de nuntă cu flori, uită trandafirii, bujorii, sau alte flori bogate. Mai bine orientează-te către flori simple, cu aspect “modern” – cale, lalele, irişi, etc. Combinaţia preferată va fi cea între tortul alb sau roz pal şi florile în culori puternice.

Tortul înalt

Fie că este el însuşi înalt, fie că este aşezat pe platouri înalte, tortul cât mai impunător va fi la modă în 2012. Dacă este şi în stil minimalist, cu atât mai bine.


Tortul mirelui

Această tradiţie americană începe să fie adoptată în toată lumea. Pe lângă tortul de nuntă propriu-zis, care este numit şi “tortul miresei”, va mai apărea un al doilea tort, al mirelui, care va fi ori într-o culoare mai închisă pentru nunţile foarte elegante, ori într-o formă amuzantă, pe placul mirelui – minge de fotbal, maşină de curse, etc.

Bufetul cu deserturi

Tortul nu mai este de ajuns! Dacă vrei ca invitaţii tăi să danseze toată noaptea oferă-le energie din plin sub formă de dulciuri. Începe să prindă contur obiceiul de a amenajaun mic bufet suedez numai cu deserturi: brioşe, mini-prăjituri, tarte, pahare cu şerbet, fructe, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu