duminică, 30 iunie 2013

Află ce tipuri de cravată poţi purta la nuntă

Pentru viitorii miri ce merg la serviciu îmbrăcaţi în tricou şi jeanşi, orice tip de cravată vor purta la nuntă o să îi intimideze puţin, pe când cei ce aleg un outfit formal zi de zi îşi vor dori o cravată mai exotică. Mai jos ai top 5 al accesoriilor ce se poartă la gât în ziua cea mare.

Cravata simplă

Este tipul de accesoriu pe care bărbaţii îl poartă în combinaţie cu un costum office, elegant-smart. Totuşi, pentru un asemenea eveniment sunt indicate cravatele din materiale preţioase, satinate, în nuanţe deosebite: auriu, mov, albastru electric, roz, argintiu. 

Tendinţele actuale dictează cravate din ce în ce mai subţiri, simple.

 Ascot

Acest accesoriu din garderoba masculină este extrem de elegant, iar ca şi look se situează undeva între lavalieră şi eşarfă. De obicei materialul din care este confecţionată cravata ascot este unul cu imprimeuri, de la buline până la motive geometrice sau orientale, şi se asortează perfect unui costum simplu. 

  Papionul

Ideal pentru tuxedouri şi fracuri, conferă o alură stilată, demnă de o aşa zi importantă. De asemenea, poate fi din acelaşi material şi culoare dacă se optează, în completarea ţinutei, pentru un brâu. Dacă eşti un mire mai extravagant poţi să mizezi pe un papion colorat, care va deveni astfel esenţa întregii ţinute.

 Lavaliera

Este o eşarfă-cravată ce se combină, de obicei, cu o bijuterie. Se poartă doar la un costum din trei piese, întotdeauna cu vestă şi cămaşă cu guler dublu, pentru un plus de sobrietate. Merge asortată cu o redingotă ori un sacou mai lung.

Eşarfa

Mirele ce alege să poarte în ziua cea mare o eşarfă şi-a asigurat admiraţia invitaţilor. Designerii propun eşarfele din mătase fină, satin, decorate cu diverse modele, însă nuanţa predominantă să fie identică cu a costumului. Trebuie asortate fie cu jachete din brocart, fie cu sacouri smart, pentru o notă de distincţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu