marți, 25 iunie 2013

Decolteul rochiei de mireasă în funcţie de bust

Decolteul rochiei de mireasă atrage toate privirile, de aceea el trebuie să arate perfect. Multe rochii de mireasă au trene superbe şi sunt accesorizate cu stil.
Din păcate, aspectul decolteului lasă de dorit. Motivul? Forma decolteului nu se potriveşte cu mărimea bustului miresei şi nici cu linia umerilor ei.

Iată 9 modele de decolteuri pentru rochia de mireasă, în funcţie de mărimea bustului, precum şi sfaturi utile privind bustul mic sau cel mare.

Tipuri de decolteu pentru miresele cu bust mic


Miresele cu bustul mic ar trebui să evite modelele de decolteu în V sau rochiile cu umerii goi. Ştim că este greu să renunţi la modele de rochii, stil corset, fără bretele, aşa că designerii adaptează astfel de modele şi pentru miresele cu bustul mic


Acest model poate fi purtat de miresele cu bustul mic şi umerii frumos sculptaţi.

În cazul în care rochia nu are umeri, atunci ea trebuie să aibă linia bustului accentuată cu o fâşia de material separată de mijloc, pentru a crea iluzia de volum.

Dantela de deasupra are şi ea rolul de a mări optic un bust mic.



Un model clasic de decolteu pentru miresele cu bustul mic este cel din imagine. Rochia acoperă V-ul mic al bustului şi are bretele frumos accesorizate, care să distragă atenţia de la bust.



O altă variantă fără umeri este aceasta. Linia decolteului rochiei este uşor în valuri, fără să deseneze un V clar.

Miresele cu bustul mic pot purta acest model, dacă materialul rochiei în zona bustului este uşor în valuri, nu mulat pe bust.

Accesoriile plasate pe lateralul bustului, precum cele din imagine, măresc şi ele optic bustul.


Nu ezita să foloseşti machiajul pentru a crea iluzia unui decolteu mai mare. Un truct eficient este să îţi pudrezi cu un ton mai închis interiorul sânilor, pentru a crea o umbră ce îţi flatează bustul.

Tipuri de decolteu pentru miresele cu bust mediu


Miresele cu un bust măricel, dar nu generos sunt cele mai norocoase, pentru că ele pot alege aproape orice model de rochie de mireasă, fără grija unui bust prea mic sau prea mare. Pentru a-ţi pune în evidenţă decolteul mergi la sigur cu modelele de mai jos.



Rochiile cu umerii dezgoliţi te avantajează foarte tare, indiferent care este linia decolteului.

Poţi opta pentru a linie a decolteului dreaptă şi frumos accesorizată, cum este modelul din imagine.






Linia decolteului mai adâncă, în formă de V, iarăşi te avantajează doar pe tine, fiind nerecomandată celor cu bustul mic sau mare.

Poţi opta pentru modele de V fără umeri sau pentru unul cu bretele-guler ce înconjoară gâtul, cum este cel din imagine.



Mai poţi încerca şi o rochie cu umerii revărsaţi şi un decolteu uşor oval, dacă îţi doreşti o ţinută simplă şi elegantă.

Modelul le avantajează în special pe cele cu umerii înguşti, care nu ar arăta perfect într-o rochie cu umerii dezgoliţi, potrivită umerilor frumos sculptaţi.



Tipuri de decolteu pentru miresele cu bust mare


Deşi bărbaţii le adoră, femeile cu un bust generos întâmpină dificultăţi în alegerea unei rochii de mireasă în care să arate distins şi elegant, nu precum o bombă sexy.

În cazul în care eşti fericita posesoare a unei cupe C, trebuie să eviţi linia decolteului în formă de V sau rochiile cu bretele ce se unesc în spatele gâtului. Iată câteva modele de decolteuri care îţi garantează un look rafinat.

Acest model te avantajează din mai multe motive.

Zona bustului şi zona taliei sunt confecţionate din acelaşi material, lucru care îţi diminuează proporţiile, iar bretelele late, ce cad uşor pe umeri îţi oferă susţinerea de care ai nevoie, fără să îţi preseze sânii.




Un alt decolteu care te avantajează este cel în formă de inimă, cum este modelul din imagine. Rochia fără umeri şi cupele rotunde îţi oferă acel look de prinţesă pe care ţi-l doreşti.

Modelul este indicat doar celor cu bustul mare, căci forma decolteului „taie” din volumul sânilor tăi.


Pentru miresele cu bust mare, dar care îşi doresc ca decolteul să meargă în linie dreaptă, este indicat acest model.

Zona bustului este confecţionată dintr-un material simplu, care este mai apoi acoperită de o fâşie de material fină şi transparentă, care merge pe linia umerilor. Astfel, dimensiunile bustului sunt ascunse, fiind conservată eleganţa înfăţişării.

Dacă ai sânii ceva mai mari asigură-te că pe sub rochia de mireasă porţi un sutien sau un corset  capabile să îţi ofere susţinere şi siguranţă, pe durata întregii zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu