duminică, 23 iunie 2013

Totul despre rochia de mireasă închiriată


Rochia de mireasă închiriată, o variantă la modă Când îţi doreşti o rochie de mireasă senzaţională, de la o casă de modă celebră sau semnată de un designer însă bugetul spune "Nu", alege să îţi închiriezi una!
Te închipui purtând în ziua ce mare o rochie de mireasă semnată de un designer celebru sau o casă de modă renumită? Îţi doreşti materiale preţioase, cristale Swarovski, cele mai fine broderii sau chiar inserţii cu perle, însă bugetul nu îţi permite o asemenea investiţie? Nu-i nimic! În ziua nunţii, visele devin realitate.

Trăim vremuri tulburi şi instabile din punct de vedere financiar, iar o nuntă în perioada asta „de criză” presupune un efort considerabil din partea îndrăgostiţilor. Există însă soluţii, idei şi propuneri pentru toate domeniile: invitaţii făcute handmade, mărturii eco, mai ieftine, şi o rochie de mireasă fabuloasă şi...închiriată!

 

Închirierea, un nou concept în lumea nunţilor


Să îţi închiriezi rochia pentru nuntă este o variantă chic, modernă, nicidecum ceva de care să te ruşinezi! Uită de ideile preconcepute ale persoanelor neinformate (ba că aduce ghinion dacă nu e nouă, ba că o rochie second hand nu arată la fel de bine ca una abia cumpărată etc) şi vizitează site-urile firmelor specializate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu