joi, 6 iunie 2013

Petrecerea burlăciţelor, cel mai dulce moment

E timpul pentru petrecerea burlăciţelor! Să fie şampanie, ciocolată şi delicioase plăceri nevinovate, mult roz şi fetele cele mai dragi alături! Noaptea asta e doar a voastră!
A început numărătoarea inversă. În curând, o să renunţi la statutul de «fetiţa lui tati » şi o să devii « doamna lui », a iubitului tău, o să dai orele petrecute la shopping cu prietenele pe cursuri intensive de gătit în bucătăria familiei, iar inelarul o să-ţi fie răsfăţat de o strălucitoare verighetă-legământ, semn că de-acum eşti soţie cu acte în regulă. Până atunci însă, să fie petrecere!

Draga viitoare mireasă, iată mai jos câteva idei şi sfaturi pentru o petrecere a burlăciţelor de neuitat!

1. Dacă înainte era la modă ca petrecerea să fie una surpriză, organizată de domnişoarele de onoare, acum este în trend party-ul „brainstorming”. La un latte macchiato, în cafeneaua voastră favorită, puneţi la cale cea mai tare seară pe care aţi petrecut-o vreodată. Alegeţi împreună locaţia, tema petrecerii şi meniul, după care treceţi la atac! 

2. Alături de fete, optează nu pentru o seară magică, ci pentru un întreg weekend! Faceţi rezervare la un hotel ce beneficiază şi de un centru SPA şi rasfăţaţi-vă cu ritualuri de wellness, într-o oază de calm şi linişte. Iar după un aşa tratament revigorant, un pic de distracţie în club nu strică, nu?

3. Aud cumva petrecere în pijamale!? Bifăm: ţinute lejere, decorate cu cele mai girlie imprimeuri, mâncare din belşug, filme siropoase şi musai tone de dulciuri! Savuroase bomboane învelite în ciocolată, brioşe calde cu scorţişoară şi fulgi de migdale, tarte umplute cu vanilie parfumată şi fructe caramelizate. În noaptea asta nu numărăm calorii!

4. Orice petrecere a burlăciţelor are nevoie de un ingredient spicy. Aşa că, după miezul nopţii, alături de nişte băieţi profesionişti, specializaţi în petrecerile private, ce vin la pachet cu pătrăţelele de pe abdomen, daţi startul unui show incendiar. Să curgă şampania, să cânte muzica, să înceapă dansul! Oups!

5. Dacă îţi doreşti ceva original, închiriază alături de prietenele tale o limuzină, doar pentru voi. Există maşini ce au în dotare şi sisteme karaoke, aşa că distracţia o să fie maximă. Muzică, voie bună şi o plimbare high-class. Că doar meritaţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu