joi, 13 iunie 2013

Greşeli de evitat înainte de nuntă

Înainte de nuntă toată lumea e agitată, nervoasă şi toţi au păreri. Mama soacră zice că sunt mai frumoase decoraţiunile mov, tatălui tău nu-i place formaţia aleasă...
... iar unchiul Gigi vrea musai sărmăluţe în meniu. Respiră adânc, poţi să faci faţă oricărei provocări!
Ştiu că ai emoţii, ştiu că detaliile legate de nuntă au ajuns obsedante, că sunt seri în care te foieşti în aşternut şi alegerea pantofilor şi bugetul îţi fură somnul, dar nu lăsa această stare de încordare şi nelinişte să preia controlul. Poţi face mici greşeli şi nici măcar să nu realizezi!
Dieta extremă
Foarte multe mirese, din cauza anxietăţii şi stresului legat de nuntă, ajung să mânânce mai mult ori să ronţăie non stop produse de patiserie, chipsuri sau alte gustărele. Odată câştigate vreo 3 kilograme în plus, viitoare mirese intră în panică şi ajung să apeleze la diete draconice pentru a scăpa de surplusul de greutate în timp util, pânâ la ziua cea mare.
La dietele extreme apelează şi miresele deja slabe, care din cauza nervozităţii intră într-o stare uşor depresivă, ce le determină să-şi perceapă trupul altfel decât e, de obicei mai plinuţ.
Aşadar, draga mea, să ai un psihic bun e esenţial. Mănâncă moderat, sănătos, ca şi până acum, fereşte-te de excese şi de dietele drastice, doar nu vrei să leşini în biserică!
Nuntă, nuntă, nuntă şi iarăşi nuntă
Toată lumea ştie că eşti entuziasmată şi nerăbdătoare să te căsătoreşti, dar ai grijă cât de mult vorbeşti despre asta! Nu e deloc plăcut pentru prieteni sau rude să audă un monolog de 30 de minute despre cum îţi închipui tu decoraţiunile din restaurant, buchetul şi draperiile. Bine, dacă n-ar fi a „n” oară când le-ai spune asta, probabil te-ar asculta cu mai mult interes!

Nu uita de logodnic!

Multe viitoare mirese sunt atât de absorbite de pregătirile pentru nuntă, de cumpărături, detalii şi programări încât uită cu desăvârşire de logodnicul lor!
Nu-l neglija, acordă-i atenţie, adu-ţi aminte că trebuie să mai existe şi momente de respiro, doar pentru voi doi. Vrei o nuntă perfectă cu tot cu soţ la altar, nu-i aşa?
Nu face pe diva prea mult!
Da, e vremea ta, eşti în centrul atenţiei, dar să faci pe şefa cu domnişoarele de onoare, să baţi din picior de fiecare dată când ceva nu-ţi convine, să ridici tonul la angajatii care se ocupă de organizare, toate sunt păcate de evitat.
Încearcă să te bucuri de răsfăţul de care ai parte, dar totuşi să rămâi cu picioarele pe pământ, o persoană volubilă, haioasă, deschisă la sugestii.
Să fii o divă adevărată nu-i chiar aşa uşor, vei vedea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu