joi, 20 iunie 2013

10 melodii pentru o nuntă regală

  Continuand pe ritmuri regale, va recomand sa va inspirati, pentru nunta din repertoriul care ne-a inspirat si pe noi...

Train - ”Marry Me”


Este una dintre melodiile la care fetele din toată lumea visează cu ochii deschişi ascultând versurile drăgăstoase ale băieţilor talentaţi de la Train, căci se află pe val în topurile internaţionale.

Şi nu doar pentru că este un hit, dar cum ai putea să refuzi pe cineva care îţi fredonează "Promite-mi că vei fi fericită mereu alături de mine/ Eu îţi promit că îţi voi cânta chiar de toată muzica ar dispărea"...?

Bruno Mars - ”Marry You”


Nu trebuie să cauţi printre albumele de blues ca să găseşti cea mai romantică melodie care să îţi stoarcă lacrimile peste ani. Alege o melodia pop la fel de romantică, dar mai ritmată şi cu o lirică la fel de savuroasă, despre frumuseţea spontaneităţii dragostei, valabilă şi la case mai mari.

Paula Abdul - ”Will You Marry Me Boy?”


Când a lansat în 1992 videoclipul melodiei, de pe albumul Spellbound, nimeni nu avea vreo îndoială că Paula Abdul era îndrăgostită până peste cap. Drept urmare, în acelaşi an s-a căsătorit cu Emilio Estevez pe care sigur l-a "vrăjit" cu această superbă melodie.

Colbie Caillait - ”I Do”


Cântecul acesta efervescent te convinge să spui "da" instantaneu. Dar nu oriunde, ci pe o plajă însorită ca nisipurile de aur Californiei.

Bon Jovi - ”Wedding Day”


Chiar dacă versurile sunt dulci-amărui, piesa rămâne un splendid testament despre puterea dragostei şi o mărturisire înduioşătoare despre regrete, sentimente şi speranţă.

Rostită de Bon Jovi, orice scuză este acceptată.

Third Day - I've Always Loved You


Iată o declaraţie dintre cele mai frumoase pe care o poţi asculta iar şi iar, rostită impecabil de băieţii de la Third Day.

Coldplay - ”Wedding Bells”


Ascultându-l pe Chris Martin cântând despre clopotele de nuntă este ca şi cum ai asista la o ceremonie. Iar intreptretarea piesei la pian este sublimă şi te lasă fără cuvinte.

Abba - ”I Do, I Do, I Do, I Do, I Do”


Găsim că Abba ar deschide programul artistic al mirilor cu unul dintre cele mai adorabile dansuri, în plus, ar destinde în mod fericit atmosfera sobră de la o nuntă roială.

Tracy Chapman-”Wedding Song”


Este cel mai romantic cântec din lista noastră care te va înduioşa garantat până la lacrimi... de fericire. Versurile fac din acest cântec un real testament al celor mai frumoase sentimente.

Jewel - ”I Do”


Ne place melodia lui Jewel pentru că este veselă şi realistă în acelaşi timp, este sentimentală şi are un ritm foarte incitant.

Iar versurile piesei sunt o sursă de înţelepciune pentru toate cuplurile tinere, aflate la început de drum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu