luni, 1 iulie 2013

Petrecerea burlacilor, păcate nevinovate înainte de nuntă

   Petrecerea burlacilor – ultima staţie până la destinaţia finală: căsătoria! unica.ro îţi prezintă cele mai tari metode de distracţie. Rămâne între noi!

Gata cu lungile ieşiri petrecute cu baieţii la bere, căci se apropie vremea serilor romantice alături de aleasa ta. Însă, doar în noaptea asta, ai bilet VIP la cel mai tare party care a existat vreodată. Tu şi camarazii tăi puteţi gusta din plin ultimele momente din viaţa ta de burlac: muzică bună, băutură fină, filme tari şi...vreo două-trei animatoare profesioniste care să încingă atmosfera. Şi nu uita: what happens at this party, stays at this party!

Dragă viitor mire, avem pentru tine câteva sugestii pentru ca petrecerea să fie un succes! Eşti pregătit?

1. Petreci doar cu baieţii, atunci să fie ceva intens! Optaţi pentru o zi cu specific sportiv - o raită cu Enduro, o plimbare pe munte cu ATV-urile, bowling, biliard, cu placa pe pârtie, paintball, ori meciuri de fotbal şi wrestling pe DVD - şi o noapte cu specific...bahic! Prietenii cei mai buni, sport şi băutură din belşug. Sună bine, nu-i aşa?

2. Dacă eşti mai îndrăzneţ şi ştii sigur că viitoarea ta soţie nu o să se supere dacă află, alege să încingi atmosfera de la petrecere cu mişcările lascive ale unei dansatoare din buric. Ritmurile orientale sunt antrenante, perfecte pentru o noapte ca asta. Totuşi, încercaţi să vă rezumaţi doar la privit!

3. Apartamentul celui mai bun prieten. Neapărat tricouri cu mesaje haioase („Atenţie, petrecerea burlacilor în desfăşurare”, „Ultima noapte de libertate”, „Condamnat la moarte aka Mirele”). O cină zdravănă cu fripturi de porc, cartofi prăjiţi, toate stropite cu râuri de bere rece ca gheaţa. Muzica dată tare, glume ca între băieţi şi pe DVD, filme cu Jackie Chan. Tipic masculin!

4. Vrei ceva acţiune? Rezervă un separeu în club şi organizează cu prietenii tăi un concurs de shoturi, pe porunci! La fieacare trei shoturi, cel care le bea trebuie să îl supună pe mire la mici cazne. Fiţi originali şi inventaţi cele mai haioase porunci (cinci minute de dans pe bar, convinge o fată din club să îţi dea numărul de telefon, sună-ţi viitoare soacră şi spune-i că o iubeşti!).

5. Dragă cavaler de onoare, această ultimă propunere de petrecere cade pe umerii tăi. Organizează un party în cinstea prietenul tău ce părăseşte mândru clica burlacilor, iar la miezul nopţii, după ce în prealabil aţi încins o partidă zdravănă de poker, bucură-l cu un număr de striptease. E noaptea lui, fără obligaţii şi fără explicaţii. O să-ţi fie recunoscător, crede-mă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu