miercuri, 4 iunie 2014

18 idei pentru o nunta originala I

1. Comanda o stampila cu numele tau si al viitorului sot si aplic-o pe servetele, pe etichetele marturiilor, pe cardurile care indica asezarea la mese sau oriunde vreti voi.

2. Marturii inedite: suporturi de lumanare din sticla imprimata, chibrituri sau brelocuri personalizate, clopotei gravati cu numele voastre, forme pentru prajituri reprezentand inimioare, ingerasi, mini-sapunuri ambalate in voal de culoarea temei nuntii, dopuri pentru sticle gravate sau chiar bilete de loterie stampilate cu numele voastre.


3. Lada de zestre - In locul clasicei casute de carton pentru colectarea plicurilor, poti alege ceva mai putin obisnuit: un cufar imbracat in matase, un tort de carton sau o masina marca "Insuratei", toate prevazute cu un orificiu.

4. Vrei o nunta cu stil? Atunci e musai sa ai un registru de oaspeti, in care invitatii tai sa scrie cate ceva la sosire. Poti sa ti-l confectionezi chiar tu, dintr-un caiet mare, cartonat, imbracat in matase captusita cu burete. Dupa nunta, lipeste pe coperta o fotografie cu voi doi, inramata.

5. Cadourile pentru domnisoarele de onoare pot fi truse cosmetice sau oglinzi de poseta cu monogramele fiecareia, iar pentru cavalerii de onoare, comanda halbe de bere inscriptionate cu numele lor. Neaparat adauga numele tau si al iubitului, plus data nuntii.

6. Invitatii speciale - Faptul ca o rogi pe cea mai buna prietena si pe cel mai apropiat amic al sotului sa va fie secunzi e deja o onoare pentru ei, insa surpriza pe care le-o veti face ii va incanta: creati invitatii speciale pentru ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu