marți, 24 iunie 2014

Sfaturi pentru a-ti alege rochia de mireasa perfecta

1. Locatie, locatie, locatie

Oricat de simplist ar suna, faptul ca stii exact unde si cand va avea loc nunta, te ajuta in cautarea rochiei potrivite pentru marele eveniment. Veti tine ceremonia intr-o superba biserica veche? Incearca sa eviti o rochie de mireasa scurta, ce seamana mai mult cu o rochie de cocktail decat cu ceva ce ar purta o mireasa. Veti avea petrecerea de nunta intr-un cort, sau intr-o sala de evenimente? Va fi vara sau toamna? In functie de locatia aleasa, dar si de anotimp incearca sa potrivesti rochia de mireasa contextului. Nimic nu este mai inestetic decat o mireasa transpirata, cu o trena kilometrica, ce se chinuie sa paseasca printre invitati, desi abia se poate misca in rochia ce face ca cele 40 de grade de afara sa se transforme in 150.

2. Seteaza-ti un buget

Trebuie sa stii de la inceput cat vrei sa cheltui pe rochia de mireasa. Fa-ti un mic calcul si incearca sa te incadrezi in suma stabilita, pentru ca pot aparea tot felul de cheltuieli neprevazute si este indicat sa ai ceva banuti pentru asta. Du-te la cumparaturi cu aceasta suma in minte si alege rochii apropiate de suma. Desigur, iti poti permite o mica abatere, atata timp cat ai grija sa nu tai bugetul pentru catering. De obicei, costurile unei rochii inseamna cam 10% din costul total al unei nunti, la care trebuie sa mai adaugi si un calcat profesional, sau alte modificari la croitorie. Matematica nuntii da multora batai de cap, dar nu trebuie sa te ingrijorezi, ci doar sa gasesti un echilibru. Iar daca iti doresti foarte tare o anumita rochie, trebuie sa incepi sa vanezi reducerile la magazinele de profil cu mult timp inainte.

3. Incepe cautarile cat mai din timp

Aloca timp suficient cautarii rochiei de mireasa, intrucat exista posibilitatea ca rochia pe care ti-o doresti sa nu mai fie in stoc atunci cand te hotarasti s-o achizitionezi, sau sa necesite unele modificari ce se traduc in cateva vizite in atelierul croitoresei tale. Planifica-ti timpul in asa fel incat sa poti consulta oferte variate, modele speciale, potrivite siluetei tale, pentru a nu te trezi inainte cu doua zile de nunta ca ba nu-ti vine rochia, ba intarzie comanda sau mai ai nevoie de cateva modificari. Mult succes!

4. Ia cu tine accesoriile

De multe ori, magazinele de rochii de mireasa iti pun la dispozitie unele acesorii pentru a putea sa-ti faci o idée despre cum s-ar potrivi ele cu rochia aleasa, dar noi te sfatuim sa iei cu tine atunci cand mergi la cumparaturi accesoriile pe care vrei sa le porti in ziua cea mare, indiferent ca vorbim de bijuterii, voalul de mireasa purtat de mama ta sau orice altceva iti trece prin cap. Totodata, nu lua cu tine la cumparaturi prea multe prietene, pentru ca multitudinea de pareri diferite te va confuza. Ia cu tine doua dintre prietenele apropiate, cele care iti stiu cel mai bine gusturile si in a caror judecata ai incredere.

5. Concentreaza-te pe masurile potrivite siluetei tale

Atunci cand pleci la cumparaturi nu te focusa exclusiv pe masura pe care stii ca o porti la blugi. De obicei, masurile rochiilor de mireasa sunt mai mici decat masurile hainelor obisnuite, asa ca daca de obicei porti un 42, s-ar putea ca la rochia de mireasa sa ai nevoie de un 44. Nu tine cu dintii de numere, fii flexibila si chiar daca ti-ai propus sa slabesti inainte de nunta, nu insista pe masuri. Alege o rochie care ti se potriveste in momentul in care o probezi.

6. Fa-ti un plan de atac

Poti incepe prin a-ti face o lista cu magazinele de rochii. Stabileste itinerariul, zilele in care le vei vizita si fa-ti programari pentru a avea suficient timp sa te uiti si sa probezi cat mai multe rochii. Alege o rochie ce te avantajeaza si iti reflecta personalitatea. Nu te forta si nu te stresa cu asta, aminteste-ti doar ca pentru fiecare mireasa exista o rochie potrivita, si cu putin calm si rabdare o vei gasi pe cea potrivita tie.

7. Fii deschisa la propuneri

Desigur, ti-ai setat in minte un anume model si stii cam ce iti doresti de la rochia de mireasa. Cu toate acestea, este bine sa asculti si propunerile prietenelor tale si sa le iei in considerare. De multe ori, rochiile de mireasa nu arata ca cine stie ce atunci cand sunt agatate intr-un umeras, dar atunci cand le probezi s-ar putea sa descoperi adevarate nestemate printre umerase. Alege o rochie pe care o vrei cu adevarat, de care te-ai indragostit, care iti va face placere s-o porti si ai incredere in deciziile si gusturile tale, dar tine urechile ciulite. Uneori, ideile bune sunt chiar sub nasul tau.

Rochii spectaculoase la reduceri

Daca ai urmarit toate sfaturile noastre, ai retinut deja ca un mare atu pentru o viitoare mireasa este informatia! Reducerile la rochiile de mireasa pot inseamna diferenta dintre rochia visurilor tale si o imitatie ieftina nu numai ca pret, ci si in ceea ce priveste calitatea. Acesta este motivul pentru care Rosa Clara si Aire Barcelona ti-au pregatit reduceri masive la rochiile din magazin din colectia 2014 dar si din colectiile mai vechi. Pentru ca tu sa nu faci rabat la calitate, dar sa poti avea rochia pe care o visezi!

 COLECTIA 2014 ROSA CLARA

 
Colectia 2014 - ROSA CLARA
ROCHIE CAMPANA 2.930 euro - pret redus 2.650 euro 
   
COLECTIA 2014 ROSA CLARA
ROCHIE MALENA 1.652 euro - pret redus 1.490 euro 
 
 COLECTIA 2014 ROSA CLARA
ROCHIE MARA 1796 euro - pretul redus 1.620 euro
   
COLECTIA 2014 ROSA CLARA
ROCHIE MASCARA 1855 euro - pretul redus 1.650 euro 
   
COLECTIA 2014 ROSA CLARA
ROCHIE MENORCA 1378 euro - pretul redus 1.100 euro 
 
COLECTIA 2014 ROSA CLARA
ROCHIE MOTRIL 1760 euro - pretul redus 1.500 euro 

COLECTIA 2014 AIRE BARCELONA 

   
COLECTIA 2014 AIRE BARCELONA
ROCHIE ORGIVA 1527 euro - pret redus 1.300 euro 
 
COLECTIA 2014 AIRE BARCELONA
ROCHIE YEDRA 1104 euro - pret redus 1000 euro 
 
COLECTIA 2014 AIRE BARCELONA
ROCHIE YELMO 1004 euro 

COLECTIILE ANTERIOARE

   
  ROCHIE DENIA - 1500 euro - pretul redus 750 euro
 
ROCHIE JADE - 2138 euro - pret redus 1500 euro 
   
  ROCHIE RAIN 2000 euro - pret redus 1300 euro

 
  ROCHIE VALENTINA 1050 euro - pret redus 800 euro

 
ROCHIE VALKIRIA 1150 - pret redus 800 euro 
   
ROCHIE VALERY 1000 euro - pret redus 750 euro 
 
ROCHIE VAINILLA 1150 euro - pret redus 800 euro 
 
ROCHIE VANCOUVER 1260 euro - pret redus 650 euro 
 
ROCHIE ROTTERDAM 1450 euro - pretul redus 900 euro 
In magazin gasesti multe alte reduceri la alte rochii fabuloase pentru o mireasa pe masura. Nu uita, inainte de a merge la magazin, sa iti faci o programare la numerele de telefon 0747.10.14.18 sau 031.425.95.21.
CONTACT si LOCATIE EVENIMENT
Bvd. Unirii, nr.14, sector 4, Bucuresti
www.rosaclara.ro 
www.airebarcelona.ro 
www.eventure.com.ro
www.tonimalloni.ro
Telefon: 0314.259521,0734.101418 ,0747.1014.18, E-mail: info@airebarcelona.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu