vineri, 20 iunie 2014

Rochia ideala la comanda de la Perfect Bride

Un eveniment important, cum ar fi o nunta, un botez, un bal cere o tinuta perfecta. Aceasta tinuta, in cazul unei femei pretentioase este alcatuita dintr-o rochie speciala, eleganta si cat se poate de personalizata.
Si cum, cu siguranta nu vei gasi in magazine o rochie care sa indeplineasca toate cerintele, Perfect Bride a creat, special pentru tine, Atelierul de croitorie Perfect Bride. Aici vei gasi un atelier deosebit, deoarece modelul comandat de tine nu va fi dublat, deci vei avea o rochie unica; iar broderia va fi lucrata manual. Conceptul grandios al atelierului este dat si de calitatea deosebita a materialelor si de designul profesionist.

Rochia de mireasa la comanda, de la Perfect Bride

Atelierul de croitorie Perfect Bride a fost conceput pentru a-ti crea o rochie de mireasa unica si care sa ofere spectacol, astfel visul tau de a fi o mireasa unica si sofisticata sa-ti fie indeplinit.

Pasi pentru a-ti croi rochia de mireasa la Perfect Bride:

   1.  Masuratorile. In functie de masuratorile tale se va decide forma rochiei de mireasa: coloana, de tip "A", imperiala, sirena, de printesa etc. Lungimea rochiei poate varia, poti alege o rochie de mireasa scurta, pana la glezne sau lunga. Optiunile pot varia deoarece la atelierul Perfect Bride orice dorinta care ti se potriveste perfect iti va fi indeplinita. Tine cont de sfatul specialistilor si nu vei da gres.
2. Alegerea modelului rochiei de mireasa. Poti veni de acasa cu cateva poze cu modele de rochii de mireasa care ti-au atras atentia. Apoi vei purta o discutie cu un designer din echipa atelierului care iti va pune cateva intrebari despre personalitatea, gusturile si dorintele tale. In functie de cerintele tale si sfaturile specialistului, se va creiona modelul rochiei de mireasa ales. In timp ce modelul rochiei va fi decis, se va discuta si despre natura materialelor. O rochie de mireasa unica si deosebita presupune alegerea materialului, din care este confectionata, cu mare atentie.

3. Alegerea accesoriilor. Atunci cand iti croiesti o rochie de mireasa la comanda ai scapat de goana nebuna dupa accesorii care sa se potriveasca cu rochia de mireasa. Acum nu mai este nevoie sa faci compromisuri si sa alegi un voal sau o geanta care sa se potriveasca cat de cat cu rochia de mireasa.
Atelierul de croitorie Perfect Bride iti pune la dispozitie o oferta bogata de accesorii care vor fi special create pentru tine: pantofii de mireasa, geanta de mireasa, voalul si/ sau trena. Poti opta pentru cristale, margelute fine si alte accesorii de cea mai buna calitate care sa-ti impodobeasca tinuta de nunta.
4. Prima proba. In functie de modelul ales si calitatea materialului ce trebuie lucrat, ti se va comunica data la care poti veni pentru o prima proba a rochiei de mireasa mult asteptata. Acum este timpul sa pui la punct, impreuna cu echipa Perfect Bride, ultimele ajustari care sa-ti faca rochia de mireasa perfecta.
5. Proba finala. La aceasta etapa rochia ta de mireasa arata exact cum ti-ai dorit si Atelierul Perfect Bride ti-a indeplinit visul de a fi o zana in tendintele actuale. Iti poti lua rochia de mireasa acasa. Casa de piatra!

Rochia de ocazie la comanda, de la Perfect Bride

Chiar daca mireasa este in centrul atentiei, nici invitatele, care se respecta, nu se lasa mai prejos. Asadar, rochia de seara este foarte importanta si orice femeie isi doreste o tinuta care sa exprime importanta evenimentului. Atelierul de croitorie Perfect Bride modeleaza, cu la fel de multa atentie si ingrijire, rochii de ocazie la comanda. Pasii pe care trebuie sa-i urmeze o domnisoara/doamna sunt aceeasi ca si in cazul confectionarii rochiei de mireasa. In continuare, se tine cont de cerintele si aspectul fizic al persoanei, insa designerul este dator sa-ti ofere sfaturile potrivite pentru tine.
    

Rochia de domnisoara de onoare la comanda, de la Perfect Bride

  Este atat de greu ca viitoare mireasa sa gasesti un model de rochie de domnisoara de onoare care sa se potriveasca pe corpurile si stilurile fetelor alese de tine.
Desi sunt sigura ca domnisoarele tale sunt bucuroase ca le-ai oferit onoarea de a impartasi un rol important in desfasurarea nuntii tale, se vor decide cu greu asupra unui singur model de rochie.
Cea mai buna solutie atat pentru tine cat si pentru ele este de a pasi pragul Atelierului Perfect Bride. Aici specialistii vor crea un model de rochie de domnisoara de onoare care sa satisfaca toate gusturile, dar care sa ii vina bine fiecarei domnisoare de onoare.

Rochii fetite la comanda, de la Perfect Bride

Sunt atat de dragalase fetitele de la nunta si oricum ar fi imbracate arata ca niste ingerasi cu zulufi care le incadreaza fetisoara lor cu obrajorii rumenii.
Insa fetitele mici vor dori si ele sa se afle la inaltimea evenimentului si vei observa cat de cochete si de pretentioase sunt, desi au o varsta frageda. La Atelierul Perfect Bride toata lumea este multumita, indiferent de varsta, aspect sau pretentii.  
 


Atelierul de croitorie Perfect Bride
Adresa Str. Mircea Voda, Nr. 34, Bl. M1, Ap. 16, Sector 3
langa Camera de Comert si Industrie Bucuresti
Pentru a va acorda atentia de care aveti nevoie va rugam sa va programati la:
Tel: 0745.813.613
email: office@perfectbride.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu