duminică, 22 iunie 2014

Rochia de mireasa medievala

O rochie de mireasa te defineste si poate sa spuna, fara cuvinte, ce personalitate ai. Daca iti place perioada medievala si ai ales-o ca tema pentru nunta ta, atunci si rochia trebuie sa fie in ton cu aceasta optiune. Am ales pentru tine cinci rochii superbe de epoca de la care cu greu iti iei ochii. Aceste creatii spun fiecare cate o poveste. Lectura placuta!



  

  

  1. Star Jeweled Gown

   Aceasta superba piesa de vestimentatie este infrumusetata cu dantela frantuzeasa, putin "zburlita", dandu-i astfel o atitudine aparte. Ca si materiale poate fi aleasa catifeaua, care da un aer regal, fiind ideala mai ales pentru o receptie care are loc in aer liber. De asemenea, acelasi model de rochie poate fi din matase-satin, un material mai usor, modern, oferind miresei un aer tineresc.

  

  

  2. Doamna lui Lancelot

   O aparitie extraodinara medievala! Asa se poate vorbi despre aceasta rochie "sampanie" din catifea cu dantela aurie si perle delicate. De asemenea, la fel ca si in cazul rochiei de mai sus, Star Jeweled Gown, poate fi din matase pentru confort si modernism.

  

  3. Regina diamantelor

   O rochie Victoriana, realizata din matase naturala si un corset brodat manual foarte complex. Acestea sunt cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie "Regina diamantelor", o rochie creata special pentru o alteta. Este deosebita mai ales daca locatia ceremoniei este medievala… poate un castel, cine stie?

  

  

  4. Cenusareasa

   Daca te-a cucerit povestea Cenusaresei, atunci o poti trai, la propriu, in ziua nuntii tale. Iti trebuie insa o rochie de bal, care sa te introduca mai bine in atmosfera. Corsetul din catifea este realizat dupa model baroc care imbina broderia alba cu perle si margele din belsug. De remarcat sunt mai ales nuantele de albastru in degrade.

  

  

  5. The Rose Bud Gown

   Un model absolut incantator: un corset din catifea brodat manual si dantelat pe margini si maneci incredibil de feminine. Insa cu totul deosebita este fusta, al carei model stil clopot reuseste sa suprinda prin eleganta. O rochie fashion si un stil unic.

Puteti admira mai multe modele de rochii medievale si in galeria foto de mai jos:


 

By Karena

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu