duminică, 8 iunie 2014

INVITATII DE NUNTA HANDMADE

Cand vine vorba de alegerea invitatiilor, te vei confrunta cu o multime de intrebari la care, parca, nu gasesti raspunsul. Insa ca sa scapi de toate acestea, Karena iti vine astazi in ajutor cu o selectie a celor mai frumoase modele de invitatii handmade pe care sa le poti oferi oaspetilor tai. 

Am selectat de la furnizorii nostri peste 20 de modele de invitatii de nunta handmade, care ies in evidenta repede si se remarca datorita designului lor aparte. Atunci cand cauti un produs original si deosebit, acest proces (care precede comandarea invitatiilor) poate fi uneori ingreunat de multitudinea de modele care exista pe piata la diversi furnizori. Insa, daca stii exact ceea ce vrei, si iti restrangi aria de cautare doar la invitatii de nunta handmade, la final vei vedea ca nu este atat de greu pe cat pare.

Ce fel de invitatii de nunta handmade alegi?

Invitatiile de nunta pot fi simple sau elaborate, insa indiferent ce model vei alege, acestea trebuie sa aiba un caracter personal - cu atat mai mult daca sunt invitatii handmade. Iata o modalitate care te va ajuta sa iti dai seama daca invitatiile tale de nunta vor ramane fidele stilului care va defineste pe amandoi in ziua nuntii. Exista o multime de termeni derivati din limba engleza (unii poate ti se par complicati, altii neclari) care se refera la invitatiile de nunta realizate manual. Spre exemplu, "home-made" sau "custom-made". 
Exista cateva optiuni diferite atunci cand vine vorba de a-ti crea tu invitatiile de nunta. Unele cupluri aleg sa isi faca propriile invitatii de nunta (fie cu ajutorul unor prieteni, fie mireasa sau mirele se pricep la „lucrul manual"), in vreme ce alte cupluri isi doresc ca acestea sa fie realizate intr-un mod cat mai profesionist (si le comanda la un furnizor specializat in invitatii de nunta).
Lasand la o parte toate aceste aspecte, trebuie sa iti amintesti ca poti fi foarte creativa cu invitatiile tale de nunta, iar daca aveti o inclinatie catre lumea artistica sau catre lucrul manual, atunci ar fi chiar distractiv pentru voi, mirii, sa va faceti propriile invitatii handmade. Insa, pentru cuplurile care sunt foarte presate de timp si care nu isi permit din diferite motive sa isi faca singuri invitatiile, exista oricand posibilitatea de a le comanda la furnizorii specializati in invitatii de nunta handmade. Asa ca este mult mai simplu cand altcineva iti va crea, dupa criteriile alese de tine, modelul de invitatie pe care vrei sa il trimiti celor dragi.

(1) invitatie nunta cu trandafiri din satin, www.invitatiihandmade.ro, pret: 5,5 lei; (2) invitatie nunta cu panglica si inimioare decupate, www.invitatiihandmade.ro, pret: 4,6 lei


Invitatii de Nunta Handmade, pret: 3,5 lei

Invitatii de Nunta Handmade, pret: 4,5 lei

(3) invitatie nunta cu panglica si fluturasi decupati, www.invitatiihandmade.ro, pret: 4,6 lei; (4) invitatie nunta cu panglica si trifoi decupat, www.invitatiihandmade.ro, pret: 4,6 lei

(5) invitatie nunta cu 2 verighete decupate, www.invitatiihandmade.ro, pret: 4 lei; (6) invitatie nunta cu inimioare decupate, www.invitatiihandmade.ro, pret: 4 lei

Invitatii de Nunta Handmade, pret: 3,5 lei

Invitatii de Nunta Handmade, pret: 4,5 lei

Invitatii de Nunta Handmade, pret: 3,5 lei

adorabil.ro, model Chic & Retro, pret: 4,99 lei

adorabil.ro, model Vintage Lace, pret: 5,99 lei

adorabil.ro, model Royal, pret: 4,99 lei

adorabil.ro, model Glamorous, pret: 4,99 lei

Invitatii de Nunta Handmade, pret: 5 lei

Invitatii de Nunta Handmade, pret: 5 lei

adorabil.ro, model Love Fower, pret: 4,8 lei

adorabil.ro, model Value of Love, pret: 5,5 lei

adorabil.ro, model Modern Love, pret: 4,99 lei

adorabil.ro, model For a Special Event, pret: 12 lei

adorabil.ro, model Exceptional For You, pret: 4,99 lei 
Sursa: aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu