marți, 24 iunie 2014

ROCHIA DE MIREASA IDEALA SILUETEI TALE


Pentru ca nu suntem toate fotomodele, in momentul in care alegi rochia de mireasa, trebuie sa tii cont in primul rand de formele corpului tau. Afla ce modele de rochii de mireasa te avantajeaza in functie de trasaturile tale si porneste cu dreptul catre ziua nuntii tale!

Daca esti inalta si slaba poti alege aproape orice rochie de mireasa. Poti opta pentru rochia clasica foarte voluminoasa in partea de jos si stramta in zona pieptului, cu umerii goi sau cu maneci lungi. O idee buna poate fi si rochia cu spatele gol, aceasta fiind o optiune foarte sexy dar in acelasi timp eleganta. Chiar si rochia stramta pe corp te va avantaja din toate punctele de vedere.


Daca esti mica de statura
incearca sa eviti rochiile voluminoase care nu vor face decat sa-ti accentueze statura. Important e sa iti pui in evidenta avantajele si nu sa trunchezi adevarul. O rochie prea voluminoasa de la talie in jos te va face sa arati si mai mica decat esti in realitate. Asa ca poti opta pentru o rochie cambrata si mai stramta pe corp in forma de clopot in partea de jos.


Daca ai talia mare atunci nu conta pe un corset pentru ca nu te va avantaja si vei risca sa pari si mai mare. Incearca o rochie care pune mai mare accent pe alta parte a corpului. De exeplu poti sa optezi pentru un spate pe jumatate gol iar in fata materialul sa fie lasat mai liber si sa se stranga in dreptul bazinului si nu pe mijloc. Partea de jos va fi lasata libera, pe un clos foarte generos.


Daca ai un piept generos
pune-l in valoare. Opteaza pentru un decolteu simplu si nu exagerat. Cel mai bine e sa accesorisezi alta parte a rochiei iar partea de sus sa ramana formata dintr-un singur material si o croiala cat mai simpla.



Daca ai umeri lati nu alege o rochie cu bretele foarte subtiri. Daca vrei ca bretelele sa fie prezenta atunci acestea vor fi mai late tocmai pentru a acoperi o parte din umeri. De asemenea poti opta chiar si pentru o rochie plina in partea de sus, cu maneci de diferite lungimi. Daca ai parul mai lung si vrei neaparat sa porti bretele atunci lasa-ti parul desprins si aranjeaza-l in asa fel incat sa iti acopere partial umerii.



 
 
Daca ai picioare scurte este obligatoriu sa iti alegi o pereche de pantofi cu toc insa nu scapa din vedere ca trebuie sa fie in acelasi timp si comozi pentru aproape 24 de ore. In ceea ce priveste rochia poti alege ca si accesoriu manusile lungi pentru a crea impresia de alungire a corpului.
 
Nici corsetul nu te-ar avantaja foarte tare si poti opta pentru o rochie cu o altfel de croiala precum cea stransa sub sani si apoi dreapta pentru ca va armoniza mai bine partea de sus a corpului cu cea de la talie in jos.


Sursa: Raluca Cristea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu