luni, 16 iunie 2014

Surf in luna de miere?

Suna tentant? Hai sa pornim intr-o vacanta ca nicio alta, pe taramul fabulos care a dat-o gata si pe misterioasa Charlize Theron.


Prima oprire va fi chiar fosta capitala a tarii, Johannesburg, centrul cultural cu maxima efervescenta, unde poezia si literatura se devoreaza la umbra palmierilor din parcuri, in compania unor papagali… culti. Orasul este celebru pentru gradinile sale, adevarate mici Paradisuri ale pasarilor, dar si datorita parcurilor cu zeci de lei.


Din Johannesburg ajugem direct in Parcul National Kruger sau in superba rezervatie Sand, unde vei putea vedea live "documentarele" care te tintuiau ore intregi pe canapea, in fata televizorului. De dormit, vei dormi in hotelurile de la marginea rezervatiilor, si ele oaze de relaxare in mijlocul fascinantei salbaticii.
 

Ultima noastra destinatie va fi insula Benguerra, cea mai frumoasa din arhipelagul Bazaruto din Mozambic. Corali, ape de un albastru-azuriu asa cum n-ai mai vazut pana acum, paduri, savane si ceva crocodili de apa dulce, pentru ca aventura ta sa fie picanta pana la capat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu