duminică, 14 iulie 2013

18 idei pentru o nunta originala II

7. Lampioanele din hartie creponata sunt mult mai sic decat baloanele, se strang usor si pot fi refolosite cu alte ocazii, daca decizi sa le cumperi tu.

8. Sala in culori - Nu opta doar pentru o singura culoare ca sa amenajezi sala. Alegand, de exemplu, alb, rosu si auriu, nu va fi nevoie de elemente in exces pentru a inviora localul. Ia in calcul si culorile deja existente in restaurant.


9. Pe masa unde invitatii merg sa ceara chelnerului ceva de baut, pune cateva platouri in care sa se gaseasca mini-gustari. De asemenea, puteti opta si pentru un set pentru "fondue", in care sa fie ciocolata sau cascaval topit unde invitatii sa-si scufunde piscoturi sau fructe.

10. Copacelul luminat - Ofera un plus de romantism petrecerii decorand sala cu ramuri de copac, in care sa pui instalatii de beculete albe sau chiar lumanarele aprinse.

11. Buchet de fructe: lamai si portocale taiate pe jumatate - poti adauga si cate o floare printre ele - infipte in bete de lemn (cele pentru frigarui) si asezate in vaze transparente, umplute cu frunze, muschi de padure sau felii de fructe.

12. Noaptea nuntii - Ti-ai pregatit lenjeria intima pentru prima noapte de femeie casatorita? Dar mirele tau ce-o sa poarte? Cumpara un set si pentru el (maiou si boxeri de bumbac) si inscriptioneaza-le cu numele lui. Poti face acelasi lucru si pentru tine. Sau pe alte tale le poti inscriptiona cu "Doamna X", iar pe ale lui cu "Domnul X".

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu