luni, 15 iulie 2013

Cum sa alegi locatia pentru nunta

Alegerea locatiei pentru nunta tine mai mult de gasirea unui loc fermecator, care este aproape de locul pe care ti l-ai imaginat dintotdeauna cand te-ai gandit la casatoria ta. Este vorba de gasirea unui loc care te reprezinta pe tine ca si stil si care va reprezinta pe tine si pe logodnicul tau ca si cuplu. Daca sunteti un cuplu clasic si traditional, veti alege pentru ceremonie si receptie locuri cu semnificatie puternica pentru voi. De exemplu, biserica va avea o insemnatate mare din punct de vedere istoric si religios, si va avea amprenta unor mari evenimente.

Cand pornesti in cautarea unei locatii pentru nunta, trebuie sa tii cont de aspectele religioase, de numarul de invitati, ca sa nu mai punem la socoteala ca logodnicul, familia lui si familia ta vor avea cu totii niste pareri foarte puternice referitoare la acest detaliu. Cand aceste lucruri se vor intampla, iti vei da seama ca alegerea unei locatii nu este atat de distractiva, si poate deveni de-a dreptul stresanta.

Dar poti rasufla usurata, avand in vedere ca in ziua de astazi sunt extrem de multe locuri unde iti poti oficia nunta religios si civil. Cuplurile pot alege sa isi jure credinta in fata lui Dumnezeu si in cadrul unei nunti pe plaja; in cadrul unei ceremonii la o casa de la tara; intr-o sala de bal unde se va tine si receptia, etc.
Cand vei incepe sa te organizezi pentru a incepe cautarea locatiei pentru nunta, este bine sa incepi prin a-ti pune pe foaie ideile pe care le ai. Scrie pe hartie care ar fi locurile ideale in viziunea ta pentru a te casatori, dupa care incepe sa selectezi din ele si vezi care dintre optiunile tale sunt aproape de realizare (in primul rand ca si buget). Apoi gandeste-te la importanta decorului pe care il doresti sa il ai : in aer liber, inchis, elegant, aerisit, traditional, etc.

Dupa ce ti-ai facut alegerea, ia aminte la cele mai mici detalii care pot deveni probleme in adevaratul sens al cuvantului: numarul de invitati si locurile de parcare, etc., in special pentru ca receptia tine mai mult de a-i multumi pe ceilalti. Cand vei fi hotarata asupra locatiei, fa o balanta intre buget si vizunea ta asupra nuntii, deoarece este important ca la sfarsit, amintirile care iti vor ramane sa fie unele frumoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu