luni, 29 iulie 2013

Alegeri inedite pentru buchetul de mireasă

Dacă nu vrei să ai un buchet banal, din trandafiri, şi îndrăzneşti să alegi flori deosebite, noi îţi dăm câteva idei privind aranjamentele şi îţi spunem care sunt preţurile.

Floarea soarelui

Probabil că nu ai văzut multe mirese care sa poarte buchete din floarea soarelui. Nici noi! Tocmai de aceea, un astfel de buchet te scoate din anonimat. Sunt flori vesele, luminoase, cu o culoare puternică ce contrastează plăcut cu rochia albă. Se potrivesc pentru un buchet cascadă, dar şi pentru unul mic şi rotund.

Preţ: o combinaţie de floarea soarelui şi crini costă 389 de lei la floridelux.ro, iar la secretgarden.ro găseşti la 165 lei un buchet din floarea soarelui, gerbera şi trandafiri albi.

Lăcrămioare

Delicate şi proaspete, lăcrămioarele pot alcătui un buchet perfect pentru o mireasă care merge pe un stil simplu, dar se potrivesc şi la o rochie foarte elegantă. Un buchet mic din lăcrămioare este şi comod, si practic, dar şi foarte frumos.

Preţ: 499 de lei la floridelux.ro

Hortensii

Mici şi delicate, la fel ca lăcrămioarele, hortensiile – li se spune şi hydrangea - pot alcătui un buchet mult mai bogat, rotund sau stil microfon. În plus, ai şi mai multe opţiuni când vine vorba de culoare, dacă nu vrei un buchet alb.

Preţ: 169 de lei la buchete-mireasa.ro

Dacă nu vrei să ai un buchet banal, din trandafiri, şi îndrăzneşti să alegi flori deosebite, noi îţi dăm câteva idei privind aranjamentele şi îţi spunem care sunt preţurile.

Bujori

Din bujori poţi alcătui uşor un buchet bogat, în culori pastelate. Se potrivesc şi pentru o nuntă elegantă, dar şi pentru una simplă, inclusiv în aer liber. Buchetele din bujori au un aspect proaspăt şi vesel.

Pret: 270 lei la florariaamazon.ro. Iar dacă vrei să adaugi genţiane albastre preţul creşte la 330 lei.

Crizanteme

Pentru o nuntă de toamnă nicio floare nu este mai potrivită decât crizantema. Varietatea de culori este mare, aşa că ai de unde alege, iar buchetul va fi unul bogat şi elegant.

Preţ: la floridelux.ro găseşti un buchet din crizanteme şi hypericum la 309 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu