duminică, 14 iulie 2013

18 idei pentru o nunta originala III

13. Daca ai prietene care au copii, roaga-le sa-i aduca devreme la petrecere, ca sa faci fotografii cu cei mici si cu sotul tau.


14. Roaga pe cineva sa-ti inregistreze o declaratie de dragoste pentru sotul tau si cere DJ-ului sa o suprapuna peste muzica la inceputul melodiei cu care deschideti dansul. Cu siguranta, va fi mut de uimire. Dar isi poate lua revansa atunci cand negociaza mireasa furata.

15. Rugati-va fotograful sa va faca un set de poze inedite: mai intai cu tine in prim-plan, cu mana intinsa ca si cum ai tine ceva in palma si iubitul tau in fundal, mult mai in spate, astfel incat sa para ca-l tii in palma, apoi schimbati rolurile.

16. Cortegiul de printese - Spune-le domnisoarelor de onoare ca pot purta si ele tiare la fel ca a ta - de fapt, ai putea sa le faci tu cadou cate una, special pentru ziua nuntii.

17. Disco party - Incearca sa faci rost de un stroboscop si cere-le DJ-ului sa-l puna la treaba atunci cand s-a adunat mai multa lume pe ringul de dans. E semn ca petrecerea incepe!

18. Miniaturi - In locul clasicelor statuete cu mire si mireasa, cere sa ti se confectioneze doua figurine amuzante din martipan sau din aluat de biscuiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu