miercuri, 17 iulie 2013

Economii pentru nunta

 Ti-a fost pusa intrebarea, ai acceptat, toata lumea sarbatoreste si se bucura. Esti nerabdatoare sa te ocupi de planificarea nuntii, dar trebuie sa stii faptul ca o nunta nu este ieftina si e foarte probabil sa nu dispui de un buget care sa iti permita sa faci toate lucrurile pe care ti le doresti. Asadar este bine sa stii ca exista cateva metode prin care poti face economii pentru nunta, iar asta nu inseamna ca nu vei avea ceea ce iti doresti pentru ceremonia ta. Pentru inceput creeaza-ti un buget si o lista. Fa o lista cu lucrurile de care ai nevoie si fa cercetare de pret pe fiecare obiect in parte. Este mult mai putin probabil sa risipesti bani daca stii exact ce cauti.

Dupa ce ti-ai creat un buget, ramai la el. Este greu, stim, dar vorbeste cu furnizorii si spune-le exact ce buget ai pentru fiecare serviciu in parte si asa nu o sa mai fii tentata sa intreci limita.

De asemenea, incearca sa faci cumparaturile on-line. Este mult mai simplu, te scuteste de foarte multe batai de  cap si, in plus, pe site-urile de shopping on-line exista mult mai multe discounturi si reduceri. Site-urile din domeniu te ajuta la organizarea completa a nuntii tale, de la invitatii, la catering si rezervare de locatii.

Este foarte important sa platesti calitatea, nu firma. Nu te intinde catre lucruri care au un renume si care sunt la moda in universul celor cu bani. Sunt frumoase, stralucitoare, elegante, si iti dau impresia de lux, dar asta doar pentru ca iti rasuna numele. Gandeste-te ca sunt extraordinar de multe optiuni, si cu putina cercetare si comparatie, poti gasi servicii care sa se potriveasca cu bugetul tau.

Nu te abate de la organizarea pe care ti-ai propus-o  si nu lasa nimic pe ultimul moment. Fa lucrurile la timpul lor, si gandeste-te ca economisind timp, vei economisi si bani. Plus de asta, cu cat te apropii mai mult de ziua nuntii, cu atat nivelul stresului va creste. Nu vrei sa te duci la cumparaturi cand esti presata de timp, pentru ca vei dispera. Foloseste bugetul ca si harta pentru organizarea marelui eveniment si nu te abate de la el, iar lucrurile vor merge de la sine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu