vineri, 5 iulie 2013

Accesorii handmade superbe pentru nunta!

Unice, personalizate şi de efect, accesoriile realizate manual au dat naştere unui trend extrem de apreciat chiar şi în rândul mirilor.
Lucrate manual, cu talent şi migală, cei mai mulţi dintre talentaţii artizani îţi propun o paletă largă de accesorii deosebite, magice şi mai ales unice pentru o nuntă pe măsură.
Dacă şi tu eşti de acord cu ideea că "detaliile fac diferenţa", atunci alege să îţi impresionezi invitaţii cu aceste accesorii deosebite de nuntă, realizate de designerii români.

1. Figurine pentru tortul nunţii


"Cake topper" sau figurinele ce reprezintă mirii sunt cele care fac cu adevărat special tortul din ziua nunţii.
Dacă vrei ca desertul tău fastuos să se distingă de celelalte torturi cu etaj şi marţipan colorat, optează atunci pentru un set de figurine handmade, aşa cum îţi recomandă cei de la Chezserebe.

Aici, toate figurinele sunt realizate doar la comandă, iar dacă îţi doreşti un "cake topper" cu chipul vostru, îmbrăcaţi în rochia şi costumul mirilor, aici ţi se poate îndeplini dorinţa. Preţul variază între variaza între 200 şi 350 de lei, aşa cum aflăm de pe chezserebe.blogspot.com.

2. Pahare pentru miri cu picior răsucit


Chiar şi cei care se declară tradiţionalişti ar ezita probabil să spargă paharul în noaptea nunţii, conform superstiţiei. Pur şi simplu spectaculoase, aceste pahare pentru miri, vopsite manual şi cu picior răsucit, vor fi de mare efect. Însă, pe lângă aspectul lor fantezist, aceste pahare sunt şi extrem de practice - nu va trebui să îţi luxezi mâna când veţi ciocni şampania.

Paharele se găsesc în magazinul Opens external link in new windowbreslo.ro şi se realizează doar la comandă.

3. Voal pentru mireasă

Accesorizat cu cristale Swarovski şi perle, această floare din dantelă va transforma orice mireasă într-o femeie elegantă şi sofisticată în ziua nunţii ei.
Accesoriul, recomandat de cei de la LAtelierBijou, poate fi folosit atât ca voaletă, cât şi pe post de clamă pentru susţinerea voalului.

Voalul costă 70 de lei.

4. Pernuţă pentru verighete


Obiectele cruciale pe care nu ai voie să le pierzi, verighetele trebuie încredinţate pe mâini bune, dacă nu vrei ca momentul să transforme nunta într-o tragi-comedie artistică.

Asigurtă-te că ele sunt la loc sigur, pe o pernuţă graţioasă din satin ca aceasta. Accesoriul este realizat de Iri's şi poate fi găsit pe breslo.ro. Nu costă mai mult de 39 de lei.

5. Coşuleţ Albă ca Zăpada


La fel de esenţiale în recuzita miresei, coşuleţele pentru cocarde trebuie la rândul lor alese cu grijă, corelate la tematica aleasă.

Dacă ai optat pentru o nuntă de basm, coşuleţul pentru cocarde inspirat din "Albă ca Zăpada", cu trandafiri din satin alb, va fi o piesă de rezistenţă ce va completa această ţinută feerică. Coşuleţul este cret de Irina Roşca şi costă 120 de lei.



    

6. Coşuleţ pentru cocarde


Pentru miresele conservatoare, acelaşi designer Irina Roşca propune coşuleţul "Clasic Fucsia", din tafta fucsia intens, garnisit cu voal alb ivoriu brodat şi funde laterale din tafta.
Preţul acestui coşuleţ clasic este de 60 de lei.

7. Buchet de mireasă


Din trandafiri sau flori câmpeneşti, margarete sau orhidee, indiferent de florile alese, buchetul de mireasă va fi oricum unul splendid.

Dar ce ai spune însă de unul mai... desoebit? Cu siguranţă, de buchetul de mireasă handmade puţini au auzit, dar Beads and Flowers îţi propune o întreagă florărie de astfel de buchete absolut minunate.
Cel de mai jos este din trandafiri albi, împodobit cu pene roşu royal şi finisat cu cu tull alb şi panglică de satin albă.
Un astfel de buchet unicat de mireasă costă 250 de lei.

8. Inele pentru şerveţele


Doar cei care au trecut prin această experienţă - în speţă nunta - au realizat cât de importante sunt detaliile în organizarea unui eveniment atât de amplu.

Oana şi David Dogar îţi recomandă să nu uiţi de inelele pentru şerveţele. Pe site-ul magazinului lor handmade, Opens external link in new windowOaDaDesign, am găsit un model de inele absolut fascinante.

Acestea sunt lucrate manual din hârtie ton prin tehnica quilling - arta de a modela hârtia. Un set de 6 bucăţi costă 10 lei.

9. Cutiuţe personalizate pentru mărturii


Aceste mici cuburi colorate, cu forme, dimensiuni şi confecţionate din materiale fel de fel nu trebuie să lipsească de pe masa invitaţilor.

Aşadar, dacă tot sunt obligatorii, alege să laşi invitaţilor tăi o amintire frumoasă, pe lângă arahidele glazurate sau bomboanele din ele.

Opens external link in new windowHappy Landia, de exemplu, îţi propune cutiuţe pentru mărturii personalizate pe o faţă, cu imprimeu floral şi fundiţă. Cutiuţele sunt disponibile în trei culori - turcoaz, maro şi latte, iar preţul este de 29 de lei pentru 10 bucăţi.

10. Cutiuţe cub pentru mărturii


Şi aceste cutiuţe colorate sub formă de cub sunt foarte simpatice. Realizate manual, dimensiunile şi culoarea se adaptează în funcţie de cerinţele tale.
Le poţi găsi la adresa Opens external link in new windowcarmendana-handmade.blogspot.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu