marți, 23 iulie 2013

Ce trebuie sa stii inainte sa o ceri in casatorie?

Avand in vedere ca suntem in luna decembrie si ,dupa cum am vazut intr-un articol anterior , in aceasta luna cererile in casatorie se vor tine lant. Am hotarat sa dau o mana de ajutor celor care vor sa faca acest pas, si am pus cap la cap 10 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa o ceri de sotie. Sa  nu mai pierdem timpul:
  1. una dintre cele mai importante reguli este sa fii original si fa din aceasta cerere in casatorie un moment memorabil!
  2. pregateste-ti cateva cuvinte. Chiar daca s-ar putea sa nu le folosesti, este important sa fii pregatit in caz ca te emotionezi prea tare si te blochezi.
  3. intotdeauna este de apreciat daca inainte sa o ceri pe ea de sotie, ceri permisiunea parintilor ei. Nu este insa obligatoriu, mai ales daca viitoarea mireasa nu are o relatie foarte apropiata de parinti.
  4. daca vrei sa faci marea propunere de Valentine’s Day (ar fi cam cliseu, dar tu decizi) sau undeva anul viitor, tine cont de reducerile de dupa Craciun.
  5. nu pune inelul sub bradul de Craciun sau in mancare. In afara faptului ca treaba cu bradul este mult prea populara, probabil se va astepta sa il gaseasca acolo. Cat despre mancare (sau bautura), mai bine nu risti un accident.
  6. Pastreaza mailul curat, in caz ca ai “dovezi” pe acolo. L-ai putea lasa deschis, si nu vrei sa ti se strice surpriza.
  7. Incearca sa tii cat mai ascuns faptul ca te duci la cumparat de inel, pentru ca e posibil ca “soaptele” sa ajunga si pe la urechile iubitei tale.
  8. Atunci cand o vei cere in casatorie, fa-o in mod privat. Este dragut sa o faci si in vazul lumii, insa de multe ori, fetele prefera sa imparta acest moment doar cu tine.
  9. Incearca sa nu te duci dupa inel sau sa te apuci de organizat cererea in casatorie in timpul pauzei de masa, sau intr-un moment in care ea se asteapta sa fii intr-un loc specific. De asemenea, nu iti face aceste planuri dupa orele de munca, intrucat barbatii care intarzie acasa, nu sunt niciodata bine-vazuti.
  10. Daca stati impreuna, nu tine cutia cu inelul in casa. Da-o cuiva (DE INCREDERE!) pana in ziua cea mare. Se stie foarte bine ca femeile au tendinta sa traga cu ochiul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu