luni, 4 august 2014

10 idei de torturi de nunta care vor surprinde invitatii

Nunta perfecta presupune armonizarea catorva elemente importante: tema nuntii, culorile, invitatiile, aranjamentele florale, decoratiunile si, desigur, tortul de nunta sau tortul miresei.

Ziua nuntii tale se apropie cu pasi repezi si ai organizat, planificat si verificat majoritatea lucrurilor pe care le aveai de facut. Unul dintre ultimele detalii care trebuie stabilite inaintea nuntii este alegerea unui tort spectaculos, care sa incheie nunta de vis, desigur, intr-un mod estetic, dar si foarte gustos.

Tort princiar

Indiferent ca iubesti ciocolata sau ca doresti ca tortul tau de nunta sa fie alb ca zapada, suntem convinsi ca in ziua nuntii tale vrei sa te simti ca o printesa. Prin urmare, ce poate fi mai potrivit pentru a complimenta intreaga ta nunta de vis decat un tort inspirat de nunta princiara a secolului?

Tort princiar alb
Tort princiar ciocolata

  

Tortul fantana

A trecut demult vremea cand un tort era un simplu... tort. Acum, tortul pentru nunta trebuie sa reprezinte nu numai un moment deosebit in desfasurarea nuntii, nu doar simbolul unei vieti in doi cu gust dulce. Tortul de nunta trebuie sa surprinda invitatii.

Tort fantana
 

  

Tortul cu fructe

Sigur ca in ceea ce priveste tortul miresei sau tortul de nunta, important este nu numai aspectul, ci si gustul. Indiferent de moda sau de recomandarea cofetarului, daca va plac fructele, nu exista nici un motiv pentru care sa nu le incorporati si in decorul tortului de nunta, nu numai in compozitia lui.

Tort de ciocolata ornat cu fructe glasate Tort ornat cu fructe glasate

  

Tort in forma de inima

Un tort deosebit de romantic, dar si neobisnuit, poate fi tortul in forma de inima, in culori neobisnuite, simplu, sau format din doua sau trei inimi asezate asimetric. 
Tort inima
 

Tort retro

Mirii care aleg o nunta in stil retro, vor aprecia cu siguranta un tort intr-o forma deosebita, care sa aminteasca intr-un mod elegant de epoca pe care au ales-o ca tema a nuntii lor de vis.
Tort auriu retro Tort retro 1
 

Tort floral

Tortul cu decor floral a fost si probabil va ramane mereu unul dintre preferatele mirilor de pretutindeni. Ce spuneti insa, ca in loc de florile asezate in diverse moduri pe tort, sa aveti la nunta un tort realizat integral din flori comestibile?

Tort din trandafiri albi de zahar
 

Tort asimetric

Tortul asimetric este o alegere ideala pentru multi dintre mirii cu gusturi contemporane. Indiferent ca ai o nunta de vara, o nunta in stil amuzant sau pur si simplu doresti un tort pe care putini dintre invitatii tai la nunta au mai avut ocazia sa il intalneasca, tortul asimetric poate fi unul dintre elementele originale ale nuntii tale.
Tort asimetric de vara Tort asimetric amuzant
 

Tort extravagant

O nunta extravaganta, cu accente decadente, nu poate fi completa fara un tort auriu, un simbol al opulentei si, poate, un indiciu catre unicitatea nuntii tale.
Tort auriu 1 Tort auriu 2
 

Tortul simplu

Deseori, din dorinta de a avea o nunta eleganta si deosebita, putem avea tendinta de a exagera. Nu trebuie sa uitam ca, uneori, mai putin inseamna mai mult. Tortul simplu poate fi foarte elegant si poate suprinde la fel de intens invitatii tai!

Tort alb simplu Tort simplu cu orhidee
 

Tort cu fluturi

Am ales sa va prezentam torturile cu fluturi pentru ca nu exista indragostit care sa nu spuna ca la vederea persoanei iubite simte "fluturi in stomac".

Tort cu fluturi 1 Tort cu fluturi 2

  

Galerie foto torturi de nunta

Daca nu ati gasit inca tortul perfect, inspirati-va din galeria noastra.
Tort asimetric colorat Tort asimetric colorat
Tort nunta
Tort eco Tort vintage
Tort fantana Tort stelute

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu