duminică, 10 august 2014

Nunta moderna: organizarea in cinci pasi

In ultima vreme, din dorinta de a fi unici, mirii moderni cauta diverse moduri de a organiza nunta viselor lor cat mai original. Fiecare mireasa vrea sa fie catalogata drept cea mai frumoasa, fiecare mire doreste sa fie cel mai elegant, iar scopul lor comun nu poate fi decat acela de a avea o nunta moderna despre care sa se vorbeasca multa vreme in anturajul lor.
Din ce in ce mai rar auzim de la viitori miri ca vor o nunta traditionala, clasica, asa cum au avut parintii sau bunicii lor. Mirii zilelor noastre doresc cu orice pret sa surprinda placut, sa aiba o nunta deosebita. Nunta trebuie sa fie mai frumoasa, mai neobisnuita, mai extraordinara decat a oricui altcuiva.

Invitatii de nunta moderne


Invitatie nunta

Atunci cand incepi sa iti organizezi nunta, unul dintre primii pasi pe care ii ai de facut este alegerea invitatiilor pentru nunta. Desi oferta este din ce in ce mai variata, majoritatea viitorilor miri aleg totinvitatiile clasice sau romantice, indiferent de tema nuntii lor.

Invitatie nunta mov

Incearca sa respecti, mai ales la alegerea invitatiilor, stilul sau tema nuntii tale. In fond, nu trebuie sa uiti, ca primul indiciu despre nunta tail oferi viitorilor nuntasi prin invitatii.

Decoratiuni de nunta moderne


Decor nunta 1Decor nunta 2

Cred ca nu mai exista nunta pe fata pamantului unde sa nu troneze vesnicele decoratiuni realizate din baloane in doua culori. Daca intr-adevar iti doresti o nunta moderna, in primul rand renunta la baloane. Decoratiunile realizate din voaluri, margele, oglinzi, lampioane, flori si lumanari sau globuri din sticla vor fi mult mai admirate si inedite. Atunci cand hotarasti tema nuntii tale si, evident,paleta de culori, asigura-te ca vei gasi elemente de decor in culorile alese. Nu vrei sa schimbi paleta coloristica si toate accesoriile cu numai doua saptamani inainte de nunta, doar pentru ca nu exista lampioane verzi pe piata, nu?

Buchete si aranjamente florale moderne



Trandafirii, calele, floarea miresei, orhideele... Toate sunt flori absolut superbe dar, din pacate, indiferent de culoarea lor, forma sau modul in care sunt folosite, au devenit foarte banale atunci cand este vorba despre buchetul miresei, al nasei sau chiar desprearanjamentele florale de la biserica sau restaurant.

Buchet mireasa violete si trandafiri

Alege pentru buchetele miresei si al nasei flori de sezon sau flori mai neobisnuite, forme speciale si, mai ales, accesorii inedite. Fie ca adaugi in buchete siraguri de perle, pene de paun sau pene albe maiestuoase, urmareste mereu tema nuntii. Truc: buchetul miresei nu trebuie sa fie neaparat alb.

Divertismentul la nunta moderna



Si in ceea ce priveste divertismentul oferit la nunta, mirii moderni cauta sa isi surprinda invitatii in fiecare moment. Au apus demult vremurile in care un taraf/formatie sau un dj faceau invitatii sa danseze pana in zori, iar dansul era unica distractie la nunta. In cazul in care si tu organizezi o nunta moderna si doresti sa iti distrezi invitatii in fel si chip, iata cateva idei pentru divertismentul la nunta ta moderna care, alaturi de muzica, vor face ca invitatii tai sa isi aduca aminte de voi cu multa placere.

Dansatori profesonisti


Dansul Calusarilor

Desi sunt de mult la moda, momentele de divertisment oferite dedansatori profesionisti caracterizeaza o nunta cu adevarat moderna. Si daca toata lumea angajeaza doua sau trei perechi pentru acest moment, ce-ar fi daca ai supralicita? Ai vazut la o nunta un dans "Calusarii" sau, in loc de obisnuitele dansatoare din buric un dansator sau doi care sa realizeze un dans egiptean? In functie de tema nuntii tale, angajeaza dansatori specializati intr-un stil de dans potrivit nuntii tale. Truc: Ai vazut vreodata la nunta un numar de cabaret?
Comici

Clown vorbind la telefon

Rasul este si va fi mereu o modalitate extraordinara de a distra invitatii. Noi nu stim pe nimeni care sa se fi plictisit de prea mult ras. Angajeaza un comic sau doi care sa spuna cateva glume sau chiar sa realizeze o mica sceneta. Ai grija numai ca momentul de umor sa nu se prelungeasca prea mult. Cel mai bine este ca numarul comic sa fie impartit in doua sau trei episoade.
Jocuri

Biliard

In pofida faptului ca nuntile si, mai ales, mirii sunt din ce in ce mai moderni, rareori poti asista la o nunta la care toti invitatii sa participe la jocuri. Fie ca este vorba de o nunta in stil medievalunde se poate organiza un mini-turnir, fie ca este vorba de o nunta stil "mistery" unde se poate organiza un joc gen "unde este arma crimei", important este ca jocurile pe care le oferiti sa fie distractive, sa poata participa cat mai multi invitati si, desigur, sa ofere timp si pentru dans, mancare, bautura si conversatie.

Tort modern


Tortul miresei

Nu exista nunta fara tortul miresei. Insa, din nefericire, si la acest capitol se pare ca imaginatia mirilor si a cofetarilor poate lasa loc de mai bine. In loc sa alegi clasicul tort alb ornat cu perlute si flori, ar fi maimodern sa alegi un tort intr-o forma inedita si, mai ales, intr-oculoare deosebitaGustul tortului depinde de... gustul fiecaruia, dar nu ar fi rau sa luati in calcul si faptul ca, parca, la toate nuntiletorturile au aceleasi arome: vanilie sau ciocolata. Fiti creativi si indrazneti! O nunta moderna nu se poate incheia cu un tort banal si fad.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu