duminică, 3 august 2014

TORTUL de NUNTA

Tortul miresei este numit astfel deoarece taiatul tortului este o indatorire a sa si reprezinta prima sa actiune in calitate de femeie maritata.

Primele torturi de nunta au aparut foarte tarziu, in forma in care il cunoastem noi, anul aproximativ fiind 1858. De atunci si pana astazi au cunoscut o multitudine de variatii, din care va puteti inspira si Dumneavostra la alegerea tortului nuntii.

Astfel, torturile din perioada victoriana erau foarte inalte, pe mai multe etaje – intre 3 si 7, si erau bogat ornate. Pentru a le orna, cofetarii foloseau trandafiri naturali proaspeti sau flori din zahar, din spuma de zahar sau martipan creau o multime de dantele si panglici.

Torturile moderne pot avea diverse forme. Puteti alege un tort inspirat din trecut sau unul intr-o viziune moderna, cum ar fi un con imens garnisit cu glazuri, migdale si nuci, ori un tort pe care troneaza fotografia voastra.

Cofetarii cu care agentia "Grande Maison des Mariages" colaboreaza sunt foarte priceputi si pot pune in practica aproape orice fantezie ati avea in legatura cu tortul nuntii Dumneavoastra (mai sunt si detalii tehnice care cateodata impiedica anumite dorinte legate de forma sau ornamente).

 Pentru a oferi invitatilor la pachet, o practica extrem de eleganta, va pot crea mici prajiturele de ciocolata, cu diferite glazuri, personalizate cu initiala invitatului, cu inimioare sau floricele impachetate in cutii speciale si legate cu o frumoasa panglica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu