duminică, 3 august 2014

Marturiile - semn de apreciere si multumire fata de nuntasi

 In ziua nuntii voastre veti fi coplesiti de cadouri din partea nuntasilor, semn de bucurie ca se afla alaturi de voi intr-o zi atat de speciala. In ultima perioada a aparut obiceiul ca mirii, la randul lor sa le ofere invitatilor mici cadouri, ca apreciere si multumire ca se afla alaturi de ei la acest inceput al vietii. Aceste cadouri se numesc generic marturii. 

   Forma clasica a marturiilor este cea a saculetelor din plasa sau tulle, decorate cu fundite din organza sau cu panglica colorata, continand arahide glazurate sau banuti de ciocolata. De cele mai multe ori in saculet se pun cinci arahide, cate o arahida pentru fiecare urare pe care nuntasii o adreseaza mirilor: sanatate, bogatie, fericire, copii si viata lunga.
   Culoarea marturiilor este aleasa in ton cu decoratiile de nunta. Marturiile pot fi oferite invitatilor la iesirea din biserica sau de la petrecere sau pot fi asezate pe masa in dreptul fiecarui invitat, avand atasat un cartonas cu numele invitatului. 
    Daca nu doriti ca la nunta voastra sa aveti marturii sub forma de saculeti puteti opta pentru alte variante mult mai originale, care sa fie in ton cu personalitatea si gusturile voastre. Poti alege marturii de nunta sofisticate sau scumpe pe care le poti oferi fiecarui cuplu, pentru a nu cheltui prea mult. De pilda le puteti oferi sticlute in miniatura cu sampania care a fost servita la nunta voastra sau lichiorul lor preferat. Sticlutele pot avea eticheta personalizata cu numele vostru si data nuntii. Cu siguranta isi vor aminti de nunta voastra si este si un cadou original si haios. 

   Marturiile de nunta pot fi alese si in functie de sezonul in care are loc nunta. Daca alegeti ca nunta voastra sa aiba loc toamna le puteti oferi lumanari sub forma de frunza, care sa semene cu lumanrile pe care le-ati avut si voi sau puteti sa le oferiti flori naturale in ghiveci pe care sa il inveliti intr-o bucata de tulle si sa le legati cu o funda. 

  • Daca nunta voastra are loc iarna, puteti alege marturii care sa aminteasca de sarbatorile de iarna precum ornamente de Craciun sau clopotei argintii.


  • Orice cadou de nunta ai alege sa il faci invitatilor nu uita sa adaugi langa el si un bilet personalizat de multumire sau o poezie.


  • Da frau liber imaginatiei si alege cu sufletul cadoul pentru invitatii vostri.
By karena.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu