sâmbătă, 16 august 2014

Cadouri pentru petrecerea burlacitelor

  Petrecerea burlacitelor este un eveniment special pentru viitoarea mireasa, trebuie sa o rasfatam cum se cuvine! Pentru a alege cadoul perfect trebuie sa stii exact ce i-ar placea, acesta trebuie sa ii reflecte foarte bine personalitatea si sa nu ii depaseasca limitele. Este de preferat ca domnisoara de onoare sa se sfatuiasca impreuna cu invitatele pentru a alege cadoul/cadourile perfect/perfecte si pentru a stabili daca o sa colectati o suma pentru a cumpara un cadou impreuna sau preferati ca fiecare invitata sa cumpere un cadou individual. Prima varianta este de preferat, asfel nu veti dubla cadourile. Daca stabiliti un buget, este posibil sa ii puteti cumpara mai multe produse, fiecare cu farmecul lui .

Iata cateva idei:.

1. Jartiera
   
      Este o traditie ca domnisoara de onoare sa ii cumpere jartiera viitoarei mirese. Pentru a respecta si ultimul trend al acestui accesoriu este necesar ca jartiera sa aiba si un pic de albastru. A purta ceva albastru in ziua nuntii simbolizeaza dragostea si fidelitatea ce trebuie sa guverneze viata tinerei familii.




2. Cadou emblematic “Viitoare mireasa” sau “Bride to be”


   
      Vrem ca mireasa sa fie in centrul atentiei, aceasta seara fiind ultima petrecere inainte de a deveni “femeie maritata”. O palarie “Bride to be”, o cravata, o panglica, un tricou inscriptionat sau un voal colorat sau cu aplicatii colorate (alb va avea la nunta) sunt doar cateva idei pentru a scoate in evidenta sarbatorita.




3. Lenjerie intima

   
      Acesta este, probabil, primul lucru la care v-ati gandit. Ei bine, este o idee frumoasa. Ii puteti cumpara atat lenjerie intima pentru noaptea nuntii, cat si lenjerie intima pentru luna de miere si noptile ce vor urma. Foarte apreciati sunt chiloteii cu inscriptionari “Bride” sau “You may kiss the bride” si lenjeria tip baby doll.

4. Un cadou haios 

   
- o pereche de catuse din blanita
- lenjerie din bomboane sau un costum sexy de scolarita
- telecomanda pentru a-si 'controla' sotul
- un ghid despre cum sa isi 'educe' sotul




5. Cadouri pentru luna de miere

   
-costum de baie inscriptionat 'Just married'
- papuci de plaja care lasa urme in nisip 'Just married'
- accesoriu inedit 'Do not disturb' pentru a fi agatat la usa camerei
- ulei de masaj sau ciocolata pentru corp – vor fi un deliciu pentru luna de miere 




6. Voucher la spa sau masaj pentru doi

   
       Efectul profund relaxant si odihnitor atat al terapiei cat si al camerei special amenajate garanteaza momente speciale pentru cuplul sarbatorit. Puteti achizitiona un voucher care sa includa si acces nelimitat la jacuzzi, saune, hammam si zone de relaxare SPA. Pentru ca sarbatoresc iubirea, aceasta experienta nu poate fi lipsita de sampanie si ciocolata, intrebati la receptia centrului SPA despre ofertele pentru cupluri.



7. Cadouri memorabile

   
      Este o petrecere speciala pentru viitoarea mireasa, este ultima noapte petrecuta cu prietenele sale inainte de a deveni sotie si de a trecere pragul maturitatii. Ofera-i amintiri unice ale acestei petreceri. Un aparat foto de unica folosinta sau un album foto in care sa ataseze numai poze de la acest eveniment, o rama foto (pentru aceasta nu uitati sa faceti o poza de grup), un album in care sa ii lasati diverse mesaje sau un tricou pe care sa ii scrieti sfaturi si mesaje.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu