joi, 21 august 2014

10 lucruri pe care sa nu le faceti in ziua nuntii

1. Nu va stresati in privinta conditiilor meteorologice


Detaliul numarul unu din ziua nuntii tale pe care nu il poti controla - si nici nu ai avea cum - este ploaia. Deci, daca se va intampla sa ploua, accepta situatia ca atare si bucura-te de nunta ta. Faceti fotografii afara, sub o umbrela, si spune-i fotografului sa se concentreze pe prietenii si pe familiile voastre.
  

2. Nu sariti peste nicio masa!


Mancati - acesta este un lucru extrem de important. La modul cel mai serios, trebuie sa aveti ceva in stomac in dimineata zilei in care aveti nunta. Crede-ne pe cuvant - o masa (adica micul dejun - cea mai importanta masa a zilei) nu va afecta felul in care rochia de mireasa se muleaza pe formele corpului tau. Iar ideea cu micul dejun este valabila si pentru mire - chiar si el are nevoie de energie, iar o masa copioasa inca de dimineata ii va da putere. In plus, gandeste-te ca nu va mai conta cat de subtire esti, ce silueta sexy ai, daca lesini in fata altarului!

3. Nu va ocupati prea mult de ceilalti


Cei mai importanti actori de la o nunta sunt mireasa si mirele, prin urmare, doar voi doi contati, doar opiniile voastre sunt importante. Nu trebuie sa te preocupe ca pe domnisoara de onoare o strang pantofii; nu trebuie sa te stresezi ca nu are cine sa ii calce camasa cavalerului de onoare; sau ca pe bunica fratelui varului prietenului celei mai bune prietene au luat-o palpitatiile inainte de nunta. In definitiv, este ziua voastra speciala si voi doi aveti tot dreptul sa va bucurati de ea!


4. Nu va certati din motive banale


Stim ca sunteti amandoi extrem de stresati, mai ales din cauza acestei perioade lungi de planificare (in unele cazuri, poate dura un an sau chiar mai putin organizarea nuntii, pe cand la alte cupluri, totul poate dura chiar peste 1 an si jumatate, poate chiar doi ani). Insa, din nefericire, multe cupluri se cearta chiar in ziua nuntii, din motive cu totul si cu totul banale. Aveti mare grija si nu va varsati nervii unul pe celalalt. Chiar daca mirele nu isi gaseste papionul, asta nu este un motiv de cearta. Chiar daca tu, mireasa, vrei sa iasa totul perfect, nu este nevoie sa gasesti nod in papura in orice privinta.

5. Nu incerca un machiaj nou - sau orice alt produs de frumusete, cosmetic


Este foarte important ca pielea ta sa fie obisnuita cu produsele de machiaj pe care le vei folosi in ziua nuntii, astfel incat sa nu te trezesti cu tot felul de reactii si iritatii pe fata. Acelasi lucru este valabil si pentru mire - nu incerca produse noi pe care nu le-ai mai testat, indiferent ca este vorba de un aftershave nou, de un sampon nou, de o crema de dupa ras noua. Exista riscul ca pielea ta sa reactioneze diferit la aceste produse, iar ziua nuntii nu este un moment ideal ca sa testezi calitatea produselor pe pielea ta.


6. Nu bea prea multa sampanie


Este absolut normal sa serviti un pahar de sampanie cu familia, cu prietenii si cu domnisoarele de onoare dupa ceremonie, dar nu exagerati. In plus, iti doresti sa iti amintesti la perfectie fiecare moment al zilei, ca sa nu mai mentionam ca vrei sa arati si bine in fotografii. Iar daca ai exagerat cu alcoolul inainte de ceremonie sau dupa, exista probabilitatea ca veselia ta exagerata sa iasa in evidenta prea mult in fotografiile de nunta, asa ca mare grija la acest aspect!

7. Nu incalta pantofii de mireasa / de mire pentru prima data


Fa-ti timp pentru a te acomoda cu pantofii cu cateva saptamani inainte de ziua nuntii. Chiar daca nu ti-ai planificat sa porti tocuri de 10 sau 15 centimetri, este normal sa iti doresti sa te simti confortabil si sa nu te trezesti cu niste bataturi de toata frumusetea. Acelasi lucru este valabil si pentru mire. Sfatuieste-l pe partenerul tau sa poarte din cand in cand perechea de pantofi, pentru a se acomoda cu ea. Scoate-i din cutie si incalta-i din cand in cand si mergi prin casa sau prin jurul casei timp de o ora sau doua, de cateva ori pe saptamana, pana cand vei ajunge sa te simti bine in ei. Si ar mai fi indicat sa ai o pereche de incaltaminte de rezerva in ziua nuntii - fie sandale, fie balerini - pentru orice eventualitate.


8. Nu conduce masina in ziua nuntii


Ca mireasa, sansele sunt extrem de mici ca tu sa conduci vreo masina in ziua nuntii. Insa in cazul partenerului tau, acest sfat este extrem de util. Stim ca este perfect capabil sa conduca, dar s-ar putea sa fie un pic distras - in definitiv, nu se insoara in fiecare zi cu aleasa inimii lui. Asa ca cel mai bine ar fi sa rugati un prieten sau un membru al familiei sa conduca masina in locul mirelui - de acasa la biserica, la nasi, la restaurant, in parc pentru fotografii si asa mai departe - oriunde va fi nevoie in ziua nuntii.

9. Nu fii tu la conducere


Lasa-i pe altii sa preia din responsabilitati. Fara nicio indoiala, la nunta vor fi printre invitati si persoane din afara orasului ori a localitatii, prieteni ori rude indepartate care au nevoie de informatii in ziua nuntii tale - cum sa ajunga la starea civila, cum sa ajunga la biserica, unde este situat restaurantul, etc. Nu lasa ca asta sa fie treaba ta - nu esti birou de informatii; iar acelasi lucru este valabil si pentru partenerul tau - mirele. Atribuie cuiva aceasta sarcina - fie una dintre domnisoarele de onoare sau chiar matusa ta preferata, care s-a oferit sa te ajute in ziua nuntii cu tot felul de lucruri. Acum este momentul sa ii pui la treaba pe toti acei oameni care - la modul cel mai serios - vor sa te ajute. O pot face lasandu-te sa va bucurati si tu, si partenerul tau, de aceasta zi minunata!


10. Nu raspunde la telefon

Da, stim ca este tentant sa preiei fiecare apel, dar incearca sa o lasi pe domnisoara de onoare sau persoana care se ocupa de organizarea nuntii sa fie secretara ta pentru o zi - cea mai importanta zi din viata ta. Iar sansele ca ea sa poata rezolva orice problema sunt destul de mari; iar la final vei vedea ca nu este nevoie ca tu sa raspunzi personal la fiecare apel telefonic de la invitati sau furnizori. In plus, renuntand la telefonul mobil, vei avea un motiv in plus ca sa nu te mai simti stresata. Acelasi lucru poate fi valabil si pentru partenerul tau, daca se poate desparti macar pentru o zi de telefonul sau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu