joi, 14 august 2014

Uimeste-ti invitatii la nunta cu un spectacol incendiar!

In prezent o nunta nu mai este un simplu eveniment, in prezent o nunta a devenit un adevarat spectacol, ringul de dans este scena unde pasesc, danseaza si uimesc dansatori talentati. Acum, o nunta nu este completa daca nu ofera si momente de spectacol pentu invitati, iar cea mai eleganta si mai practica metoda sunt perechile de dansatori profesionisti.

Scoala de dans ESPANSIVO este partenerul perfect pentru astfel de ocazii. Mai ales ca de la o nunta un spectacol cu dansatori profesionisti nu poate lipsi, pentru ca este exact picatura ce confera evenimentului eleganta, rafinament si dinamism.

SPECTACOL INCENDIAR


Dansatorii ESPANSIVO sunt adevarati profesionisti cu rezultate deosebite la concursuri nationale si internationale. Fie ca este vorba de cha-cha-cha, samba, salsa, rumba, jive sau dansuri standard (vals, tango, vals vienez, quick step), ei va vor impresiona fara indoiala prin talent, buna dispozitie si daruire.
Pachetele pe care le oferim cuprind momente de dans pe care le stabilim impreuna, in cele mai mici detalii, in functie de amploarea si programul nuntii voastre. Oferta noastra este deci personalizata si flexibila, pe baza solicitarilor voastre si a recomandarilor din partea profesionistilor cu care lucram.


Profesionalism


Din portofoliul nostru nu lipsesc diverse evenimente specifice de prezentare de produse (Hotel Intercontinental, Hotel Caro, Hotel Lido, Hotel Marriott, Hotel Ibis), petreceri corporate (Petrom Craciun 2006, Petrecere Craciun Billa 2007, Seara Braziliana la Casa Musica, petrecere Carrefour 2009), o serie intreaga de nunti si petreceri private (Aristocrat Events Hall, Bamboo, McMonis, Casa Centrala a Armatei, Dantes, Restaurant Casa Latina, Restaurant Sangria, Palatul Snagov). Si lista ar putea continua...

 

Daruire


Reusita unei petreceri se datoreaza in mare parte momentelor animate, care inveselesc invitatii si ii ridica in picioare. Un astfel de moment special foarte apreciat il reprezinta show-urile cu dansatori profesionisti, care, plini de eleganta, vor prezenta diferite stiluri de dans sau momente artistice alese de miri. Invitatii vor fi antrenati de miscarile lor si vor fi invatati diferiti pasi de dans, creand astfel un moment plin de buna dispozitie.
 

Diversitate


Scoala de dans ESPANSIVO va poate oferi mai multe tipuri de reprezentatii de dans:
Reprezentatii de dansuri latino formate din: samba, cha-cha, rumba, jive, passo-doble, merengue, salsa, bachata;
Reprezentatii de dansuri de societate formate din: vals lent, tango, quick step, slow fox, vals vienez;
Reprezentatii de dans speciale: Can-can, cabaret, cazino, L.A. style, modern, break dance, street-dance, charlestone.
Scoala de dans ESPANSIVO
Adresa sala de dans: Strada Semicercului, nr. 56, Sector 1, Bucuresti
Zona: Victoriei - Gara de Nord
Telefon: 0721.326.726 | 0723.626.656 | 0723.881.000
E-mail: contact@dansam.ro
Yahoo Messenger: pasidedans
www.dansam.ro  | www.pasidedans.ro  

By karena.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu