marți, 26 august 2014

Rochia de mireasa pentru printesa unei nunti de basm

Fiecare femeie viseaza la momentul cand, ca o adevarata printesa, va pasi spre altar alaturi de printul ales si va spune un clar si raspicat "Da!", ce va marca inceputul unei frumoase calatorii in doi. Insa fiecare printesa are nevoie de o rochie de mireasa minunata, care sa se potriveasca perfect siluetei sale.

Pentru a face cele mai bune alegeri in ceea ce priveste rochia de mireasa este necesar sa fii constienta de calitatile tale fizice, pentru a le pune corect in valoare cu o rochie potrivita. Alegerea rochiei trebuie sa se muleze pe trasaturile personalitatii tale, sa reflecte gusturile tale si unicitatea si irepetabilitatea acestei zi speciale din viata ta.


Silueta in forma de para

Pentru forma corpului tau, una dintre cele mai bune alegeri ar fi o rochie in forma de A. Croiala speciala a acestei rochii te va ajuta sa ascunzi soldurile late si bustul prea mic.
Un aspect pe care trebuie neaparat sa-l iei in considerare atunci cand alegi o rochie este materialul folosit. Daca ai ales o rochie fara bretele, trebuie sa te asiguri in primul rand, ca materialul folosit in crearea acesteia reuseste sa-ti contureze linia bustului.


Silueta cu bust proeminent

Pentru miresele cu bust mai mare, rochia recomandata este cea cu decolteu in forma de inima si fara maneci, sau cu maneci mai scurte. Decolteul va urma linia bustului si va echilibra vizual partea superioara. Nu te sfatuim sa alegi o rochie ce are corset, intrucat vei aplatiza sanii si discrepanta la nivel vizual va fi una majora. Daca silueta este una voluptoasa, poti accesoriza rochia de mireasa cu o fundita la mijloc sau orice alt accesoriu, dar care respecta decorul cromatic al nuntii. Poti opta pentru material mai stralucitor, precum organza, satin sau matase. Bustul tau va parea semnificabil mai mic.


Silueta cu bust redus

Pentru o mireasa cu bustul mai micut, dar inalta, alegerea ideala este o rochie ca de bal, cu partea inferioara foarte ampla, sau una in forma de A cu corset, daca esti miniona. Pentru a distrage atentia de la partea superioara, poti opta pentru un accesoriu pe care sa il porti pe umar.
Poti alege totodata o rochie careia sa ii modifici corsetul in functie de dimensiuni. Corsetul modificat va crea, fara indoiala, iluzia unor sani perfecti.


Silueta in forma de mar

Rochia de mireasa pentru forma mar trebuie sa creeze iluzia vizuala a volumului in partea de jos. Bustul siluetei mar este de foarte multe ori proeminent, iar zona problema o constituie abdomenul. Poti opta pentru o rochie cu un decolteu mai adanc si fara bretele. Decolteul trebuie sa fie in forma de V. Poti totodata accesoriza o rochie in forma de A cu o funda in zona trunchiului pentru a reduce vizual dimensiunile abdomenului. Nu-ti fie teama sa alegi o rochie cu insertii de dantela sau voal ce vor contura linia abdomenului, subtiind-o.


Silueta atletica

La silueta atletica este necesar sa alegi o rochie care sa fie cat mai voluminoasa in partea de jos. Daca ai sanii mici, poti opta pentru o rochie ce are diverse detalii in zona bustului, pentru a crea iluzia unui bust mai mare. Mai poti alege volane sau alte accesorii, precum aplicatiile florale pentru a crea forma dorita a corpului.

 
Vizita la salonul Princess Brides se face doar in baza unei programari prealabile!
Pentru programari si informatii suplimentare ne puteti contacta:
Luni - Vineri: 10:00 - 20:00.
Sambata: 10:00 -16:00.
Adresa: Bld. 1 Mai, nr. 27, Sector 6, Bucuresti.
Telefon: 0767731649, 0742327823
email: office@princessbrides.ro 

 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu