sâmbătă, 16 august 2014

Idei funny pentru petrecerea burlacitelor

Petrecerea burlacitelor presupune intotdeauna multa veselie, hohote de ras, glume si buna dispozitie. Deseori insa, tocmai mireasa se distreaza cel mai putin la aceasta petrecere, din pricina stresului legat de pregatirile pentru nunta romaneasca.

Domnisoarei de onoare ii revine sarcina de a descreti fruntea miresei si de a-i transforma ultima noapte de "libertate" intr-un prilej de a rade si uita de toate grijile.
In acest sens, vom prezenta in cele ce urmeaza cateva idei inedite pentru petrecerea burlacitelor, idei care vor starni cu siguranta veselia tuturor invitatelor. Vestea si mai buna este ca aceste idei nu presupun un buget mare, fiecare mireasa putandu-se bucura de petreceri amuzante pe bani putini.

1. Petrecerile tematice, cu totul diferite de iesirile in baruri, consumul de alcool si stripperii ispititori sunt un bun prilej pentru mireasa de a se distra cu prietenele sale departe de oras si de problemele de nunta ramase nerezolvate. O degustare de vinuri, o iesire relaxanta intr-un salon de spa, o petrecere cu dulciuri - toate acestea sunt modalitati minunate pentru iesirea din tiparul petrecerilor burlacitelor.  
2. Sedintele foto pot fi transformate cu succes in petreceri inaintea nuntii, mai ales daca vorbim de sedinte foto trasnite de-a dreptul. Spre exemplu, se poate organiza o sedinta foto „politieneasca”, de genul celor care surprind vedetele de la Hollywood in cele mai jenante situatii ale acestora, sub influenta consumului de alcool sau droguri, in arestul politiei. Pana si domnisoarele de onoare pot fi intimidate de o asemenea sedinta foto, dar fotografiile rezultate vor starni cu siguranta hohote de ras.
3. Invitatiile personalizate la petrecerea burlacitelor sunt o solutie pentru a incepe petrecerea in hohote de ras. Este vorba despre invitatii imbracate nu in plicuri obisnuite, ci in plicuri - corset, inspirate de preferintele miresei in materie de lenjerie intima. Sunt extrem de nostime si pot fi realizate acasa, de catre domnisoara de onoare, cu putina imaginatie si ceva mai multa rabdare. Daca se intentioneaza ca la petrecerea burlacitelor mireasa sa fie coplesita cu cadouri, aceste invitatii sunt sursa de inspiratie pentru invitate, ele putand alege elemente de lenjerie intima in ton cu invitatiile primite.
4. Tinute identice pentru petrecerea burlacitelor. Ce poate fi mai incitant si tipic feminin decat un grup de prietene imbracandu-se identic inainte de a iesi in oras? Indiferent ca este vorba despre rochite de cocteil sau tricouri cu mesaje personalizate, nu poate fi decat nostim ca toate burlacitele sa atraga atentia pe strada si in local datorita tinutelor identice. Cheful de distractie va fi mai mare, iar hohotele de ras si glumele nu vor intarzia sa apara.
5. Cadourile personalizate sunt un bun prilej de distractie la petrecerea burlacitelor, mai ales daca insasi invitatele miresei sunt cele care personalizeaza darurile. Se pot realiza modele de pahare pentru miri cu desene facute de burlacite, ori se pot coace chiar prajiturele cu mesaje vesele, glazurate.
6. Interpretarea personajelor din filmul preferat reprezinta inca o idee super amuzanta despre cum ar putea fi organizata petrecerea burlacitelor. Daca mireasa este fan al serialului Totul despre sex, burlacitele isi vor alege cateun personaj pe care vor incerca de-a lungul serii sa il imite, atat comportamental, cat mai ales din punct de vedere al machiajului, pieptanaturii si tinutei. Desi pare copilaros acest mod de a petrece, pentru femei este un prilej minunat de a se simti ele insele vedete.
7. O noapte paranormala poate fi o idee nemaipomenita pentru ultima seara de libertate inainte de nunta romaneasca. Domnisoara de onoare poate organiza o adevarata petrecere paranormala, invitand persoane care se pricep sa citeasca in palma / cafea / carti de tarot ori persoane capabile sa ia legatura cu mortii. O sedinta de spiritism, de exemplu, se poate dovedi pe cat de ciudata si noua, pe atat de interesanta si amuzanta pentru mireasa si prietenele sale.
8. In masura posibilitatilor, la petrecerea burlacitelor poate fi chemat artistul preferat al miresei. Daca aceasta viseaza insa cu ochii deschisi la Brad Pitt, domnisoara de onoare il poate inlocui pe sex simbolul de la Hollywood cu un actor de comedie roman, capabil sa dea tonul unei atmosfere din cale afara de vesele si zgomotoase. Atata timp cat lucrurile nu degenereaza in ceva grav, printre invitatii surpriza se pot numara si stripperii, dar cu conditia de a convinge mireasa sa se prinda si ea in dansurile fierbinti.

Bineinteles, ideile amuzante pentru o petrecere a burlacitelor de pomina nu se termina aici. In functie de personalitatea miresei si de prietenele sale, aceasta seara poate fi extrem de amuzanta, in modurile cele mai diverse. Important este ca domnisoara de onoare sa cunoasca foarte bine preferintele celei care urmeaza sa se casatoreasca si pe baza a ceea ce stie despre ea sa ii organizeze o petrecere plina de veselie si amintiri memorabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu