joi, 21 august 2014

Lumanari de nunta ieftine

Cine nu si-ar dori lumanari de nunta ieftine, dar care sa se potriveasca perfect cu tema nuntii? Mai ales atunci cand bugetul pentru accesorii nu este unul foarte mare, iar fiecare economie conteaza. 
    Frumoasele modele de lumanari de nunta pot fi impodobite pe placul tau si cu bani mai putini. Nu a zis nimeni ca nu gasesti lumanari de nunta ieftine, dar frumoase, care sa se potriveasca perfect cu buchetul de mireasa si cu restul aranjamentelor florale. Ai de ales dintre o multitudine de flori, care mai de care mai colorate si mai frumoase, care sa ofere eleganta dorita lumanarilor albe. Aranjate cu delicatete in forma sferica sau in cascada, acestea vor insoti mirii pe parcursul intregii ceremonii.
    O alternativa la clasicele lumanari de nunta impodobite cu flori sunt lumanarile sculptate cu modele care sa fie in ton cu grandoarea acestui eveniment. In culorile voastre preferate, acestea pot inlocui cu succes modelele cu flori naturale si vor oferi un aer special nuntii. In afara de motivele florale care pot fi sculptate in ceara, se pot adauga figurine speciale pentru aceasta ocazie, de la clasicele figurine care-i reprezinta pe cei doi miri si pana la alte simboluri care sa reprezinte dragostea. Dar, mai bine haideti sa urmarim cateva imagini cu modele de lumanari ieftine, pentru a vedea ce poti gasi prin magazine.
   
          2Butterflies - 500 lei/pereche        2Butterflies - 500 lei/pereche
   
          2Butterflies - 490 lei/pereche        2Butterflies - 490 lei/pereche
   
          2Butterflies - 490 lei/pereche         2Butterflies - 460 lei/pereche
   
         2Butterflies - 410 lei/pereche           2Butterflies - 380 lei/pereche
   
              Iris Blue - 240 lei/bucata              Iris Blue - 240 lei/bucata
   
            Iris Blue - 190 lei/bucata               Iris Blue - 185 lei/bucata
   
        DragStar - 70 lei/bucata        DragStar - 70 lei/bucata
   
               DragStar - 55 lei/bucata          DragStar - 55 lei/bucata
   
                   DragStar - 55 lei/bucata        DragStar - 50 lei/bucata
    Am vazut ca sunt numeroase modele de lumanari de nunta ieftine dintre care ai putea alege, asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme ca nu vei gasi modele superbe la preturi mici, care nu-ti vor afecta prea mult bugetul acordat acestor accesorii indispensabile pentru nunta. Important este sa te interesezi din timp de pretul acestora, sa vizitezi mai multe magazine specializate si sa compari preturile pentru a gasi cea mai buna varianta pentru tine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu